0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota mohla vyhrát i výraznějším způsobem


Branky


0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Jeníkovice hostily první Lhotu pod Libčany, která měla být jasným favoritem utkání. Předpoklady se potvrdily a mladší tým hostí na hřišti dominoval. Přesto se odehrálo zajímavé utkání se spoustou brankových příležitostí. Po tomto zápase si Lhota pod Libčany upevnila první místo v tabulce a Jeníkovice klesly na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Lhota dal v prvním poločase pouze gól

Podzim je v plném proudu a tak už nejsou hřiště v tak kvalitním stavu, jako na začátku sezóny. Na těžkém terénu se pohyboval mladší tým Lhoty pod Libčany lépe a měl častěji míč na kopačkách. Akce domácích byly pomalé a těžkopádné, a když už se Jeníkovice dostaly na dostřel hostující brány, tak je hbitější hosté pokaždé stihli doběhnout a jakýkoliv pokus zablokovat dřív, než by došel do brány. To kombinace hostů z Lhoty pod Libčany byly jistější, rychlejší a přesnější. Jejich akce byly hodně přímočaré a gólů v síti gólmana Černého v prvním poločase mohlo být klidně i pět. Hostům, tak vyšel pouze jeden útok, kdy se po krásné kombinaci ocitnul před brankařem Černým Vašek Čihák a tváří v tvář mu nedal žádnou šanci. Vašek poslal svým gólem Lhotu do vedení 0:1. Přes množství brankových příležitostí hostí, skončil první poločas pouze jejich jednobrankovým vedením.

Druhý poločas ve znamení pokračujícího tlaku hostí

Hosté ze Lhoty pod Libčany ve své nátlakové hře pokračovali i v druhém poločase. Ani tentokrát nedovolili domácímu týmu dotáhnout žádnou šanci až do konce. Pomalejší hráči Jeníkovic prostě neměli šanci utéct rychlejším hráčům hostí. A tak i v druhém poločase padla pouze jedna branka a opět padla do sítě domácích Jeníkovic. Vašek Čihák si zaběhl za obránce domácích a běžel sám na gólmana Černého. Své sólíčko zakončil kličkou gólmanovi a zasunul míč do prázdné brány. Byla to jedenáctá Vaškova trefa v sezoně, která ho poslala do čela tabulky střelců ve IV.A. třídě. A stejně jako v poločase prvním, tak ani v tom druhém už žádná branka nepadla a tak skončil zápas naprosto zaslouženým vítězstvím lepší Lhoty pod Libčany.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce Libor Trubač: Lhota byla celý zápas jasně lepší. Naši v průměru o patnáct let starší hráči nemohli mladšímu soupeři konkurovat. I když jsme si nějaké šance vytvořily i tak nám je hosté pokaždé dokázali zablokovat. Vítězství hostí je naprosto zasloužené.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Na nepříliš kvalitním terénu jsme byli fotbalovější a nevyužili jsme spoustu gólových příležitostí. Střelecky jsme se dost trápili a tak byl zápas zbytečně dlouho dramatický. Soupeře jsme do žádné gólovky nepustili.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Válek [-] , M. Kouba [-] , V. Sláma [-] (67. O. Václavek [-] ) , P. Látr [-] , Z. Schüler [-] , J. Samek [-] , P. Pražák [-] , R. Andr [-] , J. Václavek [-] , S. Korvas [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , A. Pultar [-] , J. Pavlíček [-] - J. Srpek [-] , L. Jedlička [-] (37. L. Švarc [-] ) , D. Švarc [-] (84. P. Čihák [-] ) , M. Pavlis [-] (89. M. Mencák [-] ) - V. Čihák [-] , D. Hegr [-]

ŽK: 67. V. Sláma - 66. A. Pultar .
Hráči zápasu: R. Andr - V. Čihák , A. Pultar .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ležík Matěj - NOVOTNÝ Jaroslav (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.