2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sendražice vydřely těsnou výhru


Branky


15. S. Špás , 64. A. Kaplan - 81. L. Brixí
0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Sendražice hostily Probluz a měly být mírným favoritem zápasu. Předpoklady se potvrdily, ale jak ukázal průběh zápasu, tak to nebylo tak lehké, jak to vypadalo, a hosté dokázali zápas zdramatizovat. Po tomto zápase Sendražice poskočily na páté místo a Probluz se usadila na osmé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší hostující tým

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a bylo znát, že oba chtějí vstřelit první branku. Hra byla v podstatě vyrovnaná a tak se skóre poprvé měnilo až po patnácti minutách. Domácí Jan Fedor vyslal perfektní přihrávkou do sóla Standu Špáse. Standa své sólo zakončil gólem a poslal svůj tým do vedení 1:0. Po této brance si hostující Probluz vytvořila mírnou převahu, ale své brankové příležitosti nedokázala proměnit. Buď jí stál v cestě nepřekonatelný gólman Satranský, anebo vlastní střelecká nemohoucnost. První poločas tak skončil hubeným vedením domácího celku. Probluz měla v prvním poločase více gólovek, ale neproměnila je, a v druhém toho mohla litovat.

Druhý poločas ovládli domácí

Do druhého poločasu museli hosté střídat jednou a poté ještě jednou. Tyto nucené střídání posadili na koně domácí tým, který byl lepší. Domácí tým působil kolektivnějším dojmem a hráči nebyli líní jeden za druhého zaskočit. Prostě jezdili po zadku. Odměnou za tuto aktivitu jim byla druhá branka v síti hostí po hodině hry. To se starým dobrým bodlem krásně trefil Antonín Kaplan a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Další brankové příležitosti domácího celku zůstaly nevyužity a tak přišel zákonitý trest v podobě snížení. Lukáš Brixi potvrdil střeleckou fazónu a svou šestou podzimní brankou snížil na 2:1. Domácí tým se najednou strachoval o výsledek a bylo proč. Hosté si v závěru vytvořili tlak a měli dvě dobré příležitosti k vyrovnání. Nejdřív Dobeš hlavičkoval těsně vedle a v poslední minutě zápasu chytil gólovou hlavičku Hypského, skvělým zákrokem domácí gólman Satranský. Zápas tak skončil těsným vítězstvím domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: Bylo to naše zasloužené vítězství. Ale je pravdou, že jsme v druhém poločase neproměnili množství brankových příležitostí a tak jsme se v závěru strachovali o výsledek. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří v tomto nepříliš vhodném termínu přišli na zápas. A také jim děkuji ta to, jak ten zápas perfektně odjezdili a nic nevypustili. Perličkou je, že jsme v průběhu dvou měsíců hráli již čtvrtý mistrák s Probluzí.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: My jsme nedali gólovky v prvním poločase a na to jsme doplatili. V druhém jsme museli dvakrát střídat a domácí pak byli lepší. Škoda, že se nám v závěru nepodařilo vyrovnat, protože příležitosti k tomu byly.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - A. Kaplan [-] , S. Špás [-] , J. Merxbauer [-] , J. Fedor [-] , L. Hlavatý [-] , F. Vítek [-] , P. Kvašinský [-] , J. Michalička [-] , P. Koval [-] , P. Hlavatý [-]

AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - V. Hypský [-] , J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] - P. Prostředník [-] (79. L. Podsadlo [-] ) , O. Liebisch [-] , V. Kaplan [-] (46. V. Herel [-] ) , J. Hrdlička [-] - L. Brixí [-] , M. Zvelebil [-] (56. R. Falta [-] )

Hráči zápasu: P. Hlavatý , P. Koval , J. Michalička - L. Brixí .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - PETRÁČEK Luboš (N), BONIŠ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.