Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním jarním utkání Lhota pod Libčany nadělovala


Branky


0

První Lhota pod Libčany hostila třetí Sendražice. Domácí se netají postupovými ambicemi a tak chtěli do jarní částí vítězstvím. Jenomže soupeřem jim byl třetí tým tabulky, který by také rád zabodoval. Docela pěkná návštěva nakonec viděla šest branek, takže diváci byli spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas a vedení domácích

Úvod utkání patřil domácímu týmu, který se již ve čtvrté minutě ujal vedení. Po rohovém kopu se k míči přimotal domácí Pejchal a míč se mu od citlivé části těla odrazil přímo do brány. Hosty tato obdržená branka nepoložila a snaží se s favorizovanou Lhotou držet krok, což se jim docela daří. V 19.minutě se domácím povedla rychlá kolmá akce, na jejímž konci byl zakončující Srpek, který zvýšil vedení domácích na 2:0. Hosté se nevzdávají a po půlhodině snižují na 2:1. Po rohovém kopu se trefil hostující Hlavatý. V 38.minutě Lhota opět odskakuje na rozdíl dvou branek, když kombinaci zakončil Lukáš Švarc. Poločas tak skončil 3:1 pro domácí, ale slušela by mu spíše remíza.

V druhém poločase již domácí excelovali

Hosté se na začátku druhého poločasu snažili o snížení, popřípadě vyrovnání, ale to se jim nedařilo. V 54.minutě se prosadil, opět po pěkné kombinaci, Dušan Švarc a zvýšil skóre na 4:1. Od této doby bylo na hřišti už jenom jedno mužstvo, protože tato branka hosty definitivně zlomila. Domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale ani ty nejvyloženější nedokázali proměnit. Lhotě se podařilo vstřelit už jen jeden gól a to v 73.minutě, kdy se trefil Jedlička. Až do konce zápasu už branka nepadla a tak si Lhota připsala vysokou výhru a tříbodový zisk. Za výkon v druhém poločase je vítězství domácích naprosto zasloužené.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér pan Pavel Pavlis: První poločas s námi hosté drželi krok. V druhém poločase se nám jejich odpor podařilo zlomit a dovedli jsme zápas do vítězného konce. Naše výhra je naprosto zasloužená.

TJ Sokol Sendražice
Trenér pan Michal Středa: Chtěl bych nás pochválit za první poločas, kdy jsme byli možná i lepším týmem. Na začátku druhého poločasu jsme dostali čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Domácí pak ještě neproměnili další šance.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - M. Tlučhoř [-] , P. Čihák [-] , J. Pavlíček [-] (46. M. Pavlis [-] ) , S. Čížek [-] - J. Srpek [-] , J. Pejchal [-] , L. Jedlička [-] , J. Vach [-] - L. Švarc [-] (80. P. Skřivan [-] ) , D. Švarc [-] -

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , M. Štorek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , P. Hlavatý [-] (53. O. Dus [-] ) , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] (68. J. Čížek [-] )

Hráči zápasu: J. Tluka , J. Pejchal - P. Koval , P. Vrána .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Částka Vlastimil - SÁS Milan (N), PEJCHA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.