2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Libčany vyhrály derby


Branky


0

Šesté Libčany hostily první Lhotu pod Libčany a dle tabulkového postavení byli hosté jasným favoritem. Jenomže v derby se role favorita maže a domácí béčko navíc mohlo posílit hráči z áčka. Libčany se totiž na tento zápas opravdu posílily a tak se odehrálo představení, které by nedělalo hanbu ani v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší domácí tým

Před pěknou diváckou kulisou nastoupili domácí s dvěma náhradníky z A týmu. Hostům se hra od začátku vůbec nedařila a byl to domácí tým, který se ujal taktovky zápasu. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání domácí tým uhodil. První branku vstřelil po pěkné akci Zahradník, když dokázal překonat hostujícího gólmana Tluku. Libčany byly nadále lepší a další šance neproměnili jejich hráči Klouda a Mokrý. Lhota měla první vážnější šanci až v 44.minutě. Kdy po závaru v pokutovém území domácího týmu vyhlavičkoval Novotný míč z brankové čáry po hlavičce Švarce. První poločas tak vyhrály Libčany 1:0 a to vedení mohlo být klidně i vyšší.

Hostům se podařilo snížit až v samotném závěru

 

Po změně stran hosté hru ovládli, ale domácí držel v kurzu výbornými zákroky gólman Červenka. V 58.minutě vstřelil domácí tým druhou branku, když si na centr z pravé strany nebojácně naskočil střídající Kabeláč a přesnou hlavičkou nedal hostujícímu gólmanovi Tlukovi sebemenší šanci zasáhnout. Domácí vedli 2:0, ale hosté i nadále byli lepším týmem. Postupně začala hra hostujícího týmu uvadat a utkání bylo opět vyrovnané. V poslední minutě si hostující Pejchal navedl míč na střed brány, prohodil si ho na pravou nohu a pěkně vystřelil. Domácí gólman vyrazil míč přesně na hlavu Čiháka, který vrátil míč do brány. Lhota tak snížila na 2:1. Kdyby dali hosté branku o deset minut dřív, tak by asi ještě bylo drama, ale takhle jim vůbec nezbyl žádný čas na vyrovnání. Z derby si tak odnesly všechny body Libčany a připravily tak Lhotě první jarní porážku.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Předseda oddílu Vojtěch Kunčar: Celý první poločas jsme byli lepší a hosté měli první šanci až v závěru prvního poločasu. Hosté nás na začátku druhého poločasu přehrávali, ale výhru jsme si až do konce zápasu pohlídali.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Byl to zápas úrovně okresního přeboru. Na gólovky to skončilo asi 7:4. Rozhodně jsme nepropadli a domácím můžeme jen pogratulovat k vítězství. Škoda, že jsme nesnížili dřív, mohlo být ještě drama.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - T. Sýkora [-] - J. Mádlo [-] - J. Mokrý [-] , D. Řehounek [-] - P. Jedlička [-] (46. M. Kroupa [-] ) , M. Klouda [-] (46. T. Kabeláč [-] ) , E. Novotný [-] , T. Novák [-] , J. Zikl [-] (46. J. Kotrč [-] ) , M. Zahradník [-] (71. J. Bouček [-] )

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - P. Jansa [-] , J. Pavlíček [-] (62. P. Skřivan [-] ) , S. Čížek [-] - J. Srpek [-] , J. Pejchal [-] , L. Jedlička [-] (30. M. Pavlis [-] ) , J. Vach [-] (46. P. Vyleťal [-] ) - D. Hegr [-] , L. Švarc [-] (56. P. Čihák [-] ) , D. Švarc [-]

ŽK: 20. T. Novák , 53. T. Sýkora , 60. E. Novotný , 70. M. Zahradník - 26. J. Pavlíček , 75. P. Čihák .
Hráči zápasu: P. Červenka , J. Mokrý - J. Tluka , J. Pejchal .
Místo: Libčany. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hruška Jiří - MEJSTŘÍK Martin (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.