Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz nečekaně vyloupila Smiřice


Branky


0

Třetí Smiřice hostily osmou Probluz a očekávala se hladká výhra domácího týmu. V prvním jarním kole totiž dokázaly Smiřice vyhrát v Černilově. Jenomže Probluz také vyhrála, když dokázala v domácím prostředí porazit Libčany. Nakonec se odehrálo dramatické utkání, ve kterém padly tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dostali domácí gól do kabin

 

V prvním poločase to byla hra docela vyrovnaná. Domácím chybělo pár hráčů ze základní sestavy a na jejich hře to bylo znát. Kolem patnácté minuty Měli Smiřice obrovskou šanci, když šel Gorol sám na bránu ale nedal. V závěru poločasu, dostal v malém vápně, hostující Zvelebil neuvěřitelné množství času, když natřikrát dokázal dopravit míč do domácí brány. Zvelebil tak vstřelil klasickou branku do kabin, která domácím týmem docela otřásla.

 

 

 

Zápas rozhodla rychlá branka hostí

 

Na začátku druhého poločasu se hostům opět povedlo skórovat. Hostující Hrdlička si v klidu obešel pravého obránce a dostal se s míčem na střed, odkud se mu podařilo obstřelit bezmocného domácího gólmana Resla. Hosté se ujali vedení 0:2 a domácím týmem to opět viditelně otřáslo. Smiřice hrály v křeči a hra jim prostě nešla. V 75.minutě nastřelil hostující Lukáš Brixi tyč domácí brány. Dvacet minut před koncem poslal domácí trenér do útoku své vysoké stopery a domácí vrhli vše do útoku. Snížení přišlo až v 89.minutě, kdy se do sólového úniku dostal Hochsteiger a své sólo zakončil brankou na 1:2. Bohužel na vyrovnání zbylo domácím málo času a tak si Probluz překvapivě odvezla všechny tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Dnes jsme selhali v koncovce a dovolili jsme hostům skórovat v závěru prvního a na začátku druhého poločasu.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Kromě úvodních dvaceti minut, kdy byli domácí lepším týmem, byla hra vyrovnaná. Po naší vedoucí brance v druhém poločase jsme hru kontrolovali a nastřelili ještě tyč. Po snížení jsme se začali bát o výsledek, naštěstí už domácím na vyrovnání nezbyl čas.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Skalický [-] (62. M. Vaníček [-] ) , F. Šeda [-] , J. Kulang [-] (40. V. Holínský [-] ) , P. Růžek [-] , L. Gorol [-] (62. D. Klapka [-] ) , T. Lazarík [-] , L. Kvaček [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Nagy [-]

AFK Probluz B
M. Tichý [-] - J. Dobeš [-] , P. Kolakovský [-] , F. Kolovratník [-] , P. Prostředník [-] - M. Hrdlička [-] , O. Liebisch [-] , V. Kaplan [-] , R. Falta [-] (80. D. Beneš [-] ) - J. Telinger [-] (40. J. Telinger [-] ) , M. Zvelebil [-]

Hráči zápasu: L. Kvaček - M. Tichý , P. Prostředník .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kincl Václav - SKOŘEPA Aleš (N), VOBEJDA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.