3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Lhota potvrdila úlohu favorita


Branky


2. J. Pejchal , 50. D. Hegr , 71. D. Hegr
0

První Lhota pod Libčany hostila čtvrté Smiřice a Lhota chtěla podpořit své postupové ambice, ziskem tří bodů. Smiřické béčko je ovšem doposud na jaře stoprocentní a tak Lhotu určitě nečekal lehký zápas.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu prvního poločasu se pískal pokutový kop

Hned v úvodu zápasu se dostal domácí útočník do vápna a rozhodčí odpískal hodně přísný pokutový kop. Míč si na značku postavil Pejchal a s přehledem proměnil. Jenomže zazněla píšťalka rozhodčího a pro předčasné vběhnutí hráčů do vápna, se penalta musela opakovat. Pejchal zachoval absolutně chladnou hlavu a i napodruhé pokutový kop proměnil. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a natěšení diváci očekávali ofenzivní smršť domácího týmu. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, ale protiútoky hostí byly hodně nebezpečné. Po jednom takovém rychlém brejku se ke střele dostal hostující Havel a ta, po teči domácího beka skončila na tyči Tlukovi brány. Poté si domácí tým vytvořil tři velice dobré šance ke skórování, ale ani z jedné neuhodilo. Do konce prvního poločasu měli hosté ještě jednu gólovku, ale krásná rána Hochsteigera prosvištěla těsně vedle tyče domácí brány. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí tým.

V druhém poločase rozhodla zápas třetí branka v síti Smiřic

I vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím hráčům. Po pěti minutách hry se dostal do sólového úniku domácí Hegr a svůj nájezd bezpečně proměnil. Domácí vedli 2:0, ale hosté to určitě nezabalili a hru vyrovnali. Zápas se nakonec zlomil v 70.minutě kdy hosté běželi na bránu domácích v přečíslení tři na jednoho. Jenomže místo snížení na 2:1, přišla velice špatná přihrávka, kterou vypíchl domácí stoper. Krásnou kolmicí poslal do úniku útočníka, který v prostoru penalty našel Hegra a ten svou druhou brankou v zápase zpečetil na 3:0. Tato obdržená branka hosty zlomila a šance už měl jen domácí tým. Pejchal mohl hlavou navýšit stav, ale z malého vápna přestřelil. V závěru se ještě Švarc dostal do sólového nájezdu, ale gólman Resl ho vychytal. Zápas tak skončil 3:0 pro domácí a z pohledu proměňování šancí je tato výhra naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Lhota potvrdila roli favorita a vyhrála. Vytvořila si více brankových příležitostí, byla lepší a dala i více gólů. Naše výhra je naprosto zasloužená.

SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Celý zápas ovlivnila hodně přísná penalta hned v první minutě zápasu. V prvním poločase jsme měli nějaké šance na vyrovnání a trefili jsme i tyč. V druhém poločase se to zlomilo, když jsme zazdili nájezd tři na jednoho a z protiútoku dostali gól.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , P. Čihák [-] , A. Pultar [-] - J. Vach [-] (46. D. Hegr [-] ) , P. Vyleťal [-] , D. Švarc [-] (81. P. Skřivan [-] ) , J. Pejchal [-] , L. Švarc [-] - M. Pavlis [-] - M. Tlučhoř [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Hochsteiger [-] (42. L. Gorol [-] ) , F. Šeda [-] (81. V. Holínský [-] ) , D. Šulc [-] (69. D. Klapka [-] ) , P. Nagy [-] , P. Růžek [-] (77. M. Vaníček [-] ) , T. Lazarík [-] , R. Kunc [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] , P. Velc [-]

ŽK: 1. M. Rund , 55. O. Havel , 57. P. Růžek .
Hráči zápasu: D. Švarc , J. Pejchal - R. Kunc .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ikizgül Varol - SÁS Milan (N), SKOŘEPA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.