2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:30

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota dokázala vyrovnat až v poslední minutě


Branky


0

V odloženém zápase hostila sedmá Probluz první Lhotu pod Libčany. Lhota si chtěla výhrou upevnit vedení v tabulce, ale Probluzi se na jaře daří. Nakonec se odehrálo neuvěřitelně dramatické utkání, v němž překvapivě Lhota tahala za kratší konec…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase byla Probluz lepší

Sebevědomí hráči Lhoty pod Libčany si mysleli, že vlétnou na domácí, dají jim nějaké góly a pojedou domů. Jenomže opak byl pravdou a od začátku zápasu Probluz na hřišti vládla. V 8.minutě se pěknou brankou prosadil domácí Jiří Telinger a poslal svůj tým do vedení. Hosté kontrovali o čtyři minutky později, kdy se prosadil Jarda Srpek. Bylo srovnáno na 1:1, ale byl to domácí tým, který udával tempo hry.  V 23.minutě jsou domácí opět do vedení, kdy se prosazuje Pečenka. A o chvíli později mohli domácí svou výhru navýšit, když dostali výhodu pokutového kopu. Jenomže penaltu Pečenkovi Tluka chytil a tak se skóre neměnilo. Do konce poločasu musel hostující gólman Tluka řešit ještě dvě jasné gólové šance domácích, ale svými zákroky držel svůj tým v naději na dobrý výsledek.

Horší Lhota vyrovnala v poslední minutě

Obraz hry se v druhém poločase vůbec nezměnil. Hosté hráli pomalu, bez zájmu a domácí byli jednoznačně lepší. Jenomže celé utkání se zvrhlo na souboj domácích hráčů, s hostujícím gólmanem Tlukou, kterého nebyli schopni překonat ani z těch nejvyloženějších pozic. A když už se domácí útočník dostal za gólmana Tluku, tak netrefil prázdnou bránu. A tak v poslední minutě přišel trest v podobě vyrovnávací branky. V 90.minutě vyrovnal hostující Hegr a tak si hosté z Lhoty pod Libčany nakonec odvezli jeden bod. Domácí si v tomto zápase vytvořili spousty brankových příležitostí, ale jelikož proměnili pouze dvě, tak zápas skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Podali jsme vynikající výkon. Jenomže když jsme nedali pokutový kop a neproměnili spousty šancí, tak se nakonec zrodila remíza. Místo abychom vyhráli 8:2, tak máme pouze bod.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Domácí byli jasně lepší a důraznější. Z našeho týmu zaslouží pochvalu akorát gólman Tluka. Za bod jsme po trapném výkonu velice rádi.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Tichý [-] - P. Prostředník [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] , J. Dobeš [-] - V. Kaplan [-] (71. R. Falta [-] ) , M. Brixí [-] (56. D. Beneš [-] ) , J. Pečenka [-] - F. Neumann [-] , J. Telinger [-] (77. J. Telinger [-] ) , M. Hrdlička [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - A. Pultar [-] (77. J. Vach [-] ) , P. Čihák [-] , M. Tlučhoř [-] , S. Čížek [-] (38. J. Pavlíček [-] ) - P. Vyleťal [-] , L. Jedlička [-] , J. Pejchal [-] , J. Srpek [-] - L. Švarc [-] (56. P. Pavlis [-] ) , D. Hegr [-]

ŽK: 25. M. Brixí , 52. J. Telinger , 85. P. Kolakovský , 90. F. Neumann - 30. L. Jedlička , 45. P. Čihák , 85. J. Vach .
Hráči zápasu: M. Tichý , J. Telinger - J. Tluka , D. Hegr .
Místo: Probluz. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ležík Matěj - ŠPRÁCHAL Jiří (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.