5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si upevnila vedení v tabulce


Branky


8. D. Švarc , 30. D. Hegr , 71. D. Hegr , 77. D. Hegr , 79. J. Srpek - 81. P. Pražák
0

První Lhota pod Libčany hostila sedmé Jeníkovice a Lhota si výhrou chtěla upevnit vedení v tabulce. Jeníkovice si byly vědomi síly soupeře a přijely do Lhoty odehrát důstojné utkání. To se jim povedlo a tak se více jak šedesát diváků bavilo fotbalem, ve kterém padlo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota už v úvodu poločasu naznačila, že bude střílet góly

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně a odehrával se boj mezi vápny. Hosté ještě stíhali běhat s rychlonohými hráči domácích. V 8.minutě se dostal k míči Lukáš Švarc a jako hodný syn, přihrál svému otci Dušanovi, pro kterého už nebylo problémem poprvé rozvlnit síť za zády hostujícího gólmana Černého. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hosté se pořád snažili držet krok. Vytvořili si dokonce i velice dobrou příležitost, s kterou si ovšem domácí gólman Tluka poradil. Tato akce hosty nabudila k útočení a zapomněli bránit. Najednou se na jejich bránu valil útok za útokem a hosté přestávali stíhat. Po půlhodině hry se domácím podařila krásná rychlá akce na jeden dotek, na jejímž konci byl Hegr, který zakončoval do prázdné branky. Do konce poločasu už branka nepadla a tak ho domácí s přehledem vyhráli 2:0.

V druhém poločase se Lhota rozstřílela až dvacet minut před koncem

Hosté prožili pořádnou bouřku v kabině, kdy je trenér nabádal, aby zkusili hrát fotbal a hráli zodpovědněji. To se hostům dařilo 25 minut, kdy nepustili domácí do úplně ložené šance, anebo vše vychytal gólman Černý. Domácí poté převzali iniciativu a začali sázet góly. V 71.minutě si na půlce převzal míč domácí Pejchal, obešel vše, co mu stálo v cestě, a předložil míč Hegrovi, který opět střílel do prázdné brány. Domácí se ujali vedení 3:0 a i nadále útočili. V 77.minutě se dostal do rohu vápna domácí Srpek a přihrál, přes celou šířku na zadní tyč, kde stál za bukem Hegr, který povedeným skluzem uklízel, jak jinak, než do prázdné brány. O dvě minutky později to bylo už 5:0, když z půlky utekl Srpek, dostal se s míčem až do vápna a překonal gólmana Černého. Hostům se podařilo vstřelit čestný úspěch v 81.minutě. Na dlouhý pas si naběhl Kouba starší a sklepl míč pro nabíhajícího Pražáka, který se s míčem dostal do vápna, obešel i gólmana Tluku a zavěsil do prázdné. Domácí tak vyhráli v pohodě 5:1, ale Jeníkovice jim byly důstojným soupeřem.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Povedl se nám vstup do utkání, když jsme vstřelili rychle gól. V závěru druhého poločasu jsme se rozstříleli a dovedli zápas do vítězného konce. Chválím mužstvo za výborný přístup k zápasu.

SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: Prvních dvacet minut jsme proti technicky vybaveným domácím stíhali, ale pak jsme přestali bránit a Lhota nás přehrála. I první půlku druhého poločasu jsme odehráli solidně a až když začali docházet síly, tak Lhota hru ovládla.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , A. Pultar [-] , P. Vyleťal [-] (73. P. Čihák [-] ) - P. Skřivan [-] (46. M. Pavlis [-] ) , J. Pejchal [-] , L. Jedlička [-] - D. Hegr [-] , D. Švarc [-] (36. J. Srpek [-] ) , L. Švarc [-] (46. J. Pavlíček [-] )

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] (67. M. Kouba [-] ) , D. Rücker [-] , P. Pražák [-] , J. Fišer [-] , Z. Schüler [-] (77. P. Svoboda [-] ) , S. Korvas [-] , P. Válek [-] , M. Horák [-] (62. J. Samek [-] ) , J. Václavek [-] , M. Kouba [-] (84. O. Václavek [-] )

Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Liebisch Osvald - SÁS Milan (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.