1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 18:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce 22.kola se zrodila remíza


Branky


0

Probluz hostila v dohrávce 22.kola Sendražice, které přijely bez tří hráčů základní sestavy. To domácí byli v plné sestavě a posílený o několik hráčů áčka. V zápase dvou rozdílných poločasů se hrálo o výhru až do konce, kdy v závěru už jednou mužstvo pouze bránilo a druhé útočilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase se hosté ujali vedení

Hosté od rána řešili, jak se jim podaří nahradit klíčové hráče Fedora, Kovala a Vránu, ale nakonec se to podařilo a odehráli dobrý zápas. Celý první poločas byl vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila pár možností ke skórování. V prvním poločase rozhodla klasická fotbalová situace, kdy se uplatnilo pravidlo "NEDÁŠ - DOSTANEŠ". V 20.minutě se Lukáš Brixi dostal za hostující obranu a běžel sám na gólmana Satranského, jenomže ve své šanci přestřelil bránu a gól nedal. Z následného protiútoku hostujícího mužstva se k zakončení dostal Hlavatý a pěknou střelou překonal domácího gólmana Podsadla. Hosté se tak ujali vedení 0:1, které až do konce prvního poločasu udrželi.

V druhém poločase se domácím podařilo pouze vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a zatlačili hosty na jejich polovinu. Odměnou jim byla vyrovnávací branka už v 49.minutě zápasu. K trestnému kopu z levé strany se postavil Kaplan a poslal centrovaný míč do hostujícího vápna. Tam se nejlépe zorientoval Lukáš Brixi a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Satranskému šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a očekávalo se, že domácí tým zápas dovede k vítězství. I když domácí trenér postupně vystřídal a i když měl domácí tým výraznou převahu, tak obětavé hostující mužstvo, domácím skórovat nedovolilo. Jednou zachránila Satranského tyč jeho brány, ale jinak to bylo ze strany domácích vše. Zápas tak skončil remízou, se kterou byly Sendražice naprosto spokojené.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: V prvním vyrovnaném poločase se hosté ujali vedení, když jsme chvilku předtím nedali jasnou gólovku. V druhém poločase se nám podařilo pouze vyrovnat, když jsme neproměnili množství našich gólových situací. Škoda ztracených dvou bodů.

TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: V prvním poločase se nám podařilo vstřelit pěkný gól a ještě jsme dokázali držet s posíleným domácím týmem krok. V druhém poločase na nás poslali další posily, ale naši kluci hráli obětavě a až za hranicemi svých možností. Domácím jsme dovolili pouze vyrovnat. Děkuji všem klukům za předvedený výkon a dnes jsem s naší hrou naprosto spokojen.



Sestavy


AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - P. Prostředník [-] , J. Klouček [-] , V. Hypský [-] (46. P. Košťál [-] ) , F. Kolovratník [-] (60. J. Telinger [-] ) - Z. Novák [-] (60. D. Beneš [-] ) , P. Kolakovský [-] (70. R. Neumann [-] ) , M. Brixí [-] , V. Kaplan [-] - L. Brixí [-] , M. Zvelebil [-]

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - S. Špás [-] (46. Z. Procházka [-] ) , J. Michalička [-] , F. Vítek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , P. Kvašinský [-] , P. Hlavatý [-] (54. J. Merxbauer [-] ) , L. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , M. Štorek [-]

ŽK: 83. V. Kaplan - 67. J. Michalička .
Hráči zápasu: V. Kaplan , L. Brixí - L. Hlavatý , J. Michalička .
Místo: Probluz. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Koza Vladimír - FEDOR Jan (N), ŠPRÁCHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.