Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelných šestnáct gólů v Libčanech


0

Třetí Libčany hostily šestou Probluz a v tomto utkání se střetly dva týmy, které se na jaře nejvíc zvedly. Z původně očekávaného vyrovnaného utkání se stala jednoznačná záležitost, ve které padlo neuvěřitelných šestnáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě přijatelný výsledek

Domácí se od začátku zápasu zakousli do hostí a usadili se na jejich polovině. Hosté přijeli pouze s jedním náhradníkem a od začátku nestíhali. Libčany se ujali vedení 1:0 už v šesté minutě, když se trefil Řehounek. Domácí předváděli kombinace až do brány a hosté se zmohli k občasným kontrům. V 24.minutě se po pěkné přihrávce prosadil domácí Zahradník a zvýšil na 2:0. Po půlhodině hry to bylo už 3:0, kdy zakončoval Poddaný. Hostům se podařilo zkorigovat stav na 3:1 v 39.minutě, když se k míči dostal hostující Zvelebil a krásným obloučkem přehodil vybíhajícího gólmana Červenku. Do konce poločasu lovil hostující gólman Telinger míč ještě jednou ze své sítě, když se v 48.minutě trefil kanonýr Mokrý. První poločas tak skončil tříbrankovým vedením pro domácí tým.

Nevídaná kanonáda domácích v druhém poločase

Do druhého poločasu provedly Libčany dvě střídání a otevřely si neuvěřitelnou střelnici. Hosté už vůbec nestíhali a na jejich bránu se valil útok za útokem. V 54.minutě zvyšoval na 5:1 Bouček a domácí měli i nadále utkání v moci. Hostující obrana ještě docela dobře odolávala a další gól dostala až po hodině hry z kopačky Kroupy. V závěru zápasu se protrhly neuvěřitelné gólové stavidla, kdy padala branka snad v každé minutě. Nejdřív se v rychlém sledu po sobě trefili Kroupa, Novotný a Poddaný a rázem to bylo 9:1. V těchto minutách se domácí útočné stavidla na chvilku zastavila a Libčany dovolily hostům korigovat. Za pět minut vstřelili hosté tři góly, když se postupně trefovali Telinger, Pánek a opět Zvelebil. Bylo to 9:4 a výsledek už nevypadal pro Probluz tak krutě. Jenomže v posledních dvou minutách zápasu přidaly Libčany další tři góly a skóre se zastavilo na konečných 12:4. Libčany si tak připsaly další rekordní zápis do své sbírky.




Ohlasy k zápasu



AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Moc k tomu říct nemohu. Na tento zápas musíme rychle zapomenout. Libčany nás přehrály úplně ve všem a střílet góly nám dovolily až za stavu 9:1.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - P. Jedlička [-] , D. Řehounek [-] (46. M. Kroupa [-] ) , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , J. Kotrč [-] , Z. Poddaný [-] , E. Novotný [-] , T. Sýkora [-] (46. J. Bouček [-] ) , M. Zahradník [-]

AFK Probluz B
J. Telinger [-] - J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Košťál [-] - R. Falta [-] , V. Kaplan [-] , D. Beneš [-] , Z. Novák [-] - M. Zvelebil [-] , M. Tichý [-] (60. V. Pánek [-] ) , J. Telinger [-]

Hráči zápasu: E. Novotný , M. Kroupa - M. Zvelebil .
Místo: Libčany. Počet diváků: 45. Rozhodčí: MERBS Rudolf - JEDLIČKA Zdeněk (N), FEJGL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.