Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Lhotě se i přes prohru slavil postup


Branky


0

V zápase kola se odehrálo tradiční derby mezi již jistým postupujícím týmem Lhoty pod Libčany a sousedy z Libčan. V dnešním slavnostním zápase si to obě mužstva užila a došlo k předání poháru za vítězství v IV.A. třídě a samozřejmě pozápasová oslava s věrnými fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli domácí navrch

Domácí Lhotě se vstup do utkání povedl náramně. Už v druhé minutě se Jaroslav Srpek prosmýkl po pravé straně a z úhlu poslal míč po pravé ruce gólmana Červenky, který neměl šanci zasáhnout. Lhota se tak ujala vedení, ale netrvalo dlouho a hostům se podařilo vyrovnat. Hosté vytvořili před domácí bránou menší závar a míč se odrazil od tyče k hostujícímu Mádlovi, pro kterého již bylo hračkou zasunout míč do prázdné brány. Bylo srovnáno na 1:1 a odehrávalo se fotbalové představení, kde se šance střídaly na obou stranách. V 17.minutě se domácí Čihák dostal k míči a nádherným halfvolejem překonal gólmana Červenku v hostující bráně. Domácí se opět ujali vedení a tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

V druhém poločase Libčany obrátily výsledek

Druhý poločas začal také ofenzivní podívanou, kdy se více útočilo, jak bránilo. Ale ani jedno z mužstev se dlouho nemohlo prosadit. Až se na to v 67.minutě nemohl dívat hostující stoper a vyvezl míč až za půlku, kde si ho narazil se spoluhráčem. Na konci akce byl Novotný, který zpětnou přihrávku od brankové čáry zužitkoval ve vyrovnávací branku. Bylo srovnáno na 2:2 a oba týmy chtěly strhnout vítězství na svou stranu. V 77.minutě se na pravé straně dostal k míči hostující Kroupa, zatáhl ho až do vápna a přesnou střelou nedal gólmanovi Tlukovi žádnou šanci. Hosté se ujali vedení 2:3, které, přes veškerou snahu domácích, udrželi až do konce zápasu.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Oboustranně velmi kvalitní zápas se spoustou šancí. Zápasu by více asi slušela remíza, ale Libčanům vítězství přejeme. U nás se slaví titul a postup do III.třídy.




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , P. Čihák [-] , M. Tlučhoř [-] , P. Vyleťal [-] - P. Pavlis [-] , M. Pavlis [-] (46. L. Švarc [-] ) , J. Pejchal [-] (69. V. Čihák [-] ) , J. Pavlíček [-] - J. Srpek [-] , D. Hegr [-] -

SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Klouda [-] , P. Jedlička [-] , M. Zahradník [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , T. Sýkora [-] , J. Fejgl [-] (35. J. Bouček [-] ) , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-]

ŽK: 89. V. Čihák - 71. T. Novák , 74. E. Novotný , 84. T. Sýkora .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stránský Martin - SÁS Milan (N), MEJSTŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.