Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěz soutěže si zastřílel


Branky


30. V. Čihák , 32. J. Srpek , 36. L. Jedlička , 40. J. Srpek , 42. V. Čihák , 61. V. Čihák , 69. V. Čihák , 70. D. Hegr , 72. D. Hegr , 79. J. Pejchal , 82. J. Pejchal , 86. J. Vach - 12. J. Telinger , 68. J. Telinger
0

První Lhota pod Libčany hostila pátou Probluz. Lhota si zápas před domácím publikem chtěla užít a povedlo se jí to náramně. Spokojení diváci viděli padnout čtrnáct branek, což se nestává každý den.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 12 minut nastřílela Lhota pět gólů

Do zápasu nastoupila obě mužstva v kombinované sestavě a obě se snažila od začátku o útočení. Do vedení šli překvapivě hosté, když se v 12.mintě prosadil hostující Telinger. V první půlhodině se Lhotě nedařilo překonat gólmana Kolovratníka, ale pak se s brankami roztrhl pytel a domácí v průběhu dvanácti minut nastříleli pět gólů. Vše načal v 30.minutě s chutí hrající Vašek Čihák, který přesnou střelou srovnal na 1:1. O dvě minutky později poslal Lhotu do vedení Srpek brankou na 2:1. V 36.minutě upravuje na 3:1 domácí Jedlička a hosté už začínají tušit, že jejich vedení a naděje na dobrý výsledek, mají jepičí život. V průběhu dalších čtyř minut přidali po své druhé brance Vašek Čihák se Srpkem a rázem to bylo 5:1. Tímto stavem skončil i první poločas.

V druhém poločase přidala Lhota dalších sedm gólů

V úvodní čtvrthodince se hostům hra docela dařila a dostali se i do dvou nadějných šancí. Jenomže nic z toho nebylo a domácí zase začali roztáčet svůj kolotoč přihrávek až do kuchyně. V 61.minutě završuje Vašek Čihák svůj hattrick a zvyšuje na 6:1. Poté se opět podařilo dát gól hostujícímu Telingerovi a upravit na 2:6. A poté přišel krásný moment utkání. Vašek Čihák si při rozehře po gólu všiml, že gólman  Kolovratník je docela daleko z brány a tak se rozhodl, že hned z rozehry vystřelí na bránu. Jeho utěšená střela dlouze letěla vzduchem a Kolovratník se málem stihl vrátit i do brány. Ale nakonec míč zapadl pod břevno a gólman na něj nedosáhl. Tato krásná čtvrtá branka Vaška Čiháka znamenala navýšení vedení na 7:2. Poté se v průběhu dvou minut dvakrát trefil domácí Hegr a bylo to 9:2. Diváci si žádali desítku a dlouho na ni čekat nemuseli. V 79.minutě zvýšil na 10:2 Pejchal a aby mu to asi nebylo líto, tak o tři minuty opět Pejchal upravuje na 11:2. Na konečných 12:2 upravil v 86.minutě Vach a završil tak nádherné vítězství domácího týmu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: V kombinované sestavě jsme podali dobrý výkon. Soupeř měl také svou kvalitu a dokonce šel i do vedení. Dnes to byl zápas, kdy nám tam spadlo všechno, ale potěšila mě nesobeckost hráčů, kteří si dokázali přihrát i ve vyložených pozicích. Dnešní vysoká výhra je zasloužená, protože soupeř po rychlých gólech logicky odpadl.




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , A. Pultar [-] , P. Čihák [-] , M. Mencák [-] (46. P. Pavlis [-] ) - P. Skřivan [-] (71. J. Vach [-] ) , L. Jedlička [-] (46. P. Vyleťal [-] ) , J. Pejchal [-] , J. Srpek [-] - V. Čihák [-] , J. Tomáš [-] (28. D. Hegr [-] ) -


ŽK: 20. O. Liebisch , 38. P. Kolakovský .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Stránský Martin - SÁS Milan (N), TOMÁŠ Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.