Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov v devíti bez šance


Branky


0

Poslední domácí zápas měl být pro domácí Lhotu pod Libčany oslavou postupu. Jelikož hosté z Černilova přijeli pouze v devíti lidech, tak se ve Lhotě odehrál zápas ve vycházkovém tempu a padlo v něm devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Lhota rozhodla

Do zápasu vstoupili hosté s odhodláním dohrát ho za každou cenu a nepřipustit tak možnost pokuty od svazu. Domácím stačilo pohodové tempo, protože měli výhodu dvou hráčů v poli navíc. Na první gól se čekalo pouhých šest minut, když skóre otevřel kanonýr Václav Čihák. Do konce prvního poločasu se postupně trefili Pultar, opět Václav Čihák a poté se ještě dvakrát trefil Pejchal. První poločas tak skončil 5:0 pro domácí a někteří hráči se nestihli ani zpotit. V druhém poločase se žádná změna očekávat nedala.

V druhém poločase přidali domácí další čtyři góly

Do druhého poločasu domácí třikrát prostřídali a pokračovali v nájezdech na hostující bránu. Skóre druhého poločasu otevřel  v 56.minutě domácí Tlučhoř a navýšil skóre zápasu na 6:0. Poté přidali domácí v průběhu devíti minut další tři branky a bylo po zápase. Nejdřív vstřelil gól Vach a chvilku po něm Hegr. Gólovou tečku za zápasem i sezonou udělal symbolicky Václav Čihák, který završil konečné skóre na 9:0 a v tomto zápase si připsal hattrick. Lhota pod Libčany tak svůj poslední zápas v IV.A. třídě jednoznačně vyhrála, ale soupeř jí to notně usnadnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Soupeř přijel k tomuto zápasu pouze v devíti lidech a tak jsme z povinnosti zápas odehráli ve vycházkovém tempu. Musím u Černilova ocenit fakt, že celý zápas dohrál a nesnažil se předčasně ukončit zápas.

FK Černilov B
Obránce Martin Šmied: Co k tomu dodat. Byli jsme pouze v devíti. Bez klasického gólmana a s dvěma hráči ročníku 98 jsme korunovali neúspěšnou sezonu.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
P. Tomáš [-] - A. Pultar [-] (62. J. Tomáš [-] ) , P. Čihák [-] , J. Pavlíček [-] , S. Čížek [-] (46. J. Srpek [-] ) - P. Skřivan [-] , L. Jedlička [-] (46. M. Tlučhoř [-] ) , J. Pejchal [-] (46. M. Mencák [-] ) , J. Vach [-] - D. Hegr [-] , V. Čihák [-] -

FK Černilov B
P. Benák [-] - J. Janeček [-] , J. Havlas [-] , J. Jonáš [-] , J. Čapek [-] , D. Bednář [-] , F. Dědek [-] , P. Jelen [-] , M. Šmied [-]

ŽK: 85. J. Pavlíček .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Krejska Roman - SÁS Milan (N), HALBERŠTÁT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.