L. Brixí 59.
Z. Podsadlo 82. (p.)
2:2
(0:1)
21. P. Hejzlar
62. P. Hejzlar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 18:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V předehrávce 27.kola obrala favorita Probluz o dva body


Branky


59. L. Brixí , 82. Z. Podsadlo (p.) - 21. P. Hejzlar , 62. P. Hejzlar (p.)
0

V předehrávce 27.kola se střetla domácí Probluz s Libřicemi, které by se případným vítězstvím přiblížily vysněnému druhému místu. V zápase, ve kterém toho moc ke koukání nebylo, padly nakonec čtyři branky a kopaly se dvě penalty.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Od začátku zápasu bylo evidentní, že se nebude jednat o žádné úchvatné fotbalové představení. Obě mužstva se spíše snažila o udržení míče a hlavně o dobrou defenzívu. Postupem času se přeci jenom hosté stávali tím živějším týmem a vytvářeli si i gólové situace. V 21.minutě dostaly Libřice výhodu standardky ze vzdálenosti dvaceti metrů od domácí brány. K míči se postavil Hejzlar a jeho nádhernou střelu zaregistroval domácí gólman Podsadlo až v síti. To se opravdu nedalo chytat. Hosté se ujali vedení 0:1 a už i domácí přidali na důrazu. Do konce prvního poločasu si obě mužstva vypracovala několik nadějných příležitostí, ale ani jedna neskončila gólem. První poločas tak vyhráli hosté 0:1.

V druhém poločase domácí dvakrát vyrovnali

Do druhého poločasu vstoupila Probluz s úmyslem vyrovnat a byla malinko lepším týmem. v 59.minutě dostal do vápna Brixi míč z pravé strany a levačkou prostřelil gólmana Adamoviče, střelou na přední tyč. Bylo srovnáno na 1:1 a obě mužstva chtěla brát vítězství. Více naproti tomu šli hosté, když se v 62. minutě dostal do vápna hostující Brzek a domácí Dobeš ho fauloval tak nešikovně, že to bylo slyšet až na tribuně. Rozhodčí odpískal pokutový kop v prospěch hostí, který bezpečně proměnil Hejzlar. Libřice mohly své vedení navýšit, ale v cestě jim stál vynikající gólman Podsadlo, který předvedl několik dobrých zákroků. A tak přišel osm minut před koncem zápasu trest pro hosty v podobě pokutového kopu, který byl správně odpískaný v prospěch domácího mužstva. K míči se postavil hrdina dne, gólman Podsadlo a proměněnou penaltou srovnal stav zápasu na 2:2. Tímto výsledkem nakonec zápas i skončil.





Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Musím říct, že to byla zasloužená remíza. Byl to zápas se spoustou neproměněných šancí na obou stranách. Dnes jsme dvakrát prohrávali, ale dvakrát jsme dokázali vyrovnat a zápas zaslouženě zremizovali.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Zápas nevalné úrovně. Není skoro co hodnotit. Hrál se pěší fotbal s množstvím nepřesností. My jsme svoje šance nedokázali využít a tak jsme ztratili další body v boji o druhé místo.



Sestavy


AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - P. Košťál [-] , J. Dobeš [-] , V. Hypský [-] - P. Kolakovský [-] , Z. Novák [-] (46. P. Prostředník [-] ) , R. Falta [-] (46. L. Brixí [-] ) , V. Kaplan [-] - V. Pánek [-] , M. Zvelebil [-] (78. [-] ) , J. Telinger [-]

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - P. Ličman [-] , J. Štrajt [-] (56. B. Niedoba [-] ) , D. Štefan [-] (65. J. Šlor [-] ) , M. Šenk [-] - J. Mildner [-] , P. Hejzlar [-] , D. Volter [-] , L. Souček [-] - L. Vostrovský [-] , D. Brzek [-] -

ŽK: 42. V. Pánek - 27. D. Štefan , 46. D. Brzek , 86. J. Mildner .
Místo: Probluz. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Koza Vladimír - ŠPRÁCHAL Jiří (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.