M. Kouba 30. (p.)
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz udeřila v závěru prvního poločasu


Branky


30. M. Kouba (p.) - 15. P. Kolakovský , 42. M. Zvelebil
0

Probluz po výprasku v Libčanech chtěla odčinit prohru a přijela do Jeníkovic s cílem získat nějaký ten bodík. Domácí Jeníkovice o víkendu potrápily favorita z Libřic, takže se očekávalo dramatické utkání. V zápase dvou rozdílných poločasu nakonec vyhrál šťastnější tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté vládli

 Vstup do zápasu se jednoznačně lépe povedl hostům a v prvních dvaceti minutách si vytvořili výraznou převahu. Tlak hostí vyústil v jejich vedoucí branku v 15.minutě, kterou krásnou ranou do šibenice vstřelil Patrik Kolakovský. Mimochodem Patrik měl za chvilku po svém gólu další jasnou gólovku, ale nedal. A byla to už třetí v tom zápase. Domácí tým se po dvaceti minutách také dostal do hry a podařilo se mu vyrovnat z pokutového kopu. Tady se na chvilku zastavím u výkonu hlavního rozhodčího Dostála, který zápas vůbec nezvládal. Pískal fauly, které nebyly. Nepískal úplně jasné zákroky. Vůbec nestíhal útočné situace. Neodpískal dvě jasné penalty a pak písknul penaltu na Koubu staršího. Kouba penaltu s přehledem proměnil a v 30.minutě bylo srovnáno na 1:1. Hosté se po obdržené brance opět dostali do mírného tlaku, ale na jich vedoucí brance měl opět veliký podíl rozhodčí Dostál. Pomezní mával ofsajd, hráči přestali hrát, ale sudí na to nereflektoval a ukázal, ať se hraje dál. Jako první toho využil hostující Zvelebil, a tři minuty před koncem poločasu poslal svůj tým opět do vedení. První poločas tak vyhráli hosté 1:2.

 

 

 

V druhém poločase marná snaha Jeníkovic o vyrovnání

V druhém poločase Jeníkovice hodně přidaly a na jejich hře to bylo znát. Určitě byly celý druhý poločas tím lepším mužstvem, jenomže Probluz se zkušeně zatáhla, dobře bránila a pokoušela se o rychlé brejky. Hosté si v druhém poločase nevypracovali žádnou vyloženou šanci, ale na druhou stranu velice zodpovědně bránili. Domácím se tak v podstatě podařila pouze jedna akce, kdy se po dlouhém centru ocitl na zadní tyči Kouba starší, ale nebyl schopen trefit prázdnou bránu. Zápas dvou rozdílných poločasů, kterému by spíše slušela remíza, vyhrála Probluz a odváží si z Jeníkovic všechny body. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvních dvaceti minutách nás hosté dost zmáčkli a také dali první gól. Nám se podařilo vyrovnat z penalty. V závěru prvního poločasu jsme dostali gól po odmávaném ofsajdu. V druhém poločase jsme tlačili, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Hanebný výkon odvedl hlavní rozhodčí Dostál, který pískal velice špatně na obě strany.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: V prvním poločase jsme byli jasně lepší a mohli jsme ho vyhrát i vyšším rozdílem. V druhém poločase byli domácí lepší, ale nám se podařilo všechny jejich akce ubránit a odvézt si tak z Jeníkovic tři cenné body.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] , D. Rücker [-] , M. Kouba [-] (85. O. Václavek [-] ) , P. Pražák [-] , Z. Schüler [-] , S. Korvas [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , M. Horák [-] , M. Kouba [-] (46. O. Šmída [-] )

AFK Probluz B
J. Telinger [-] - P. Košťál [-] , J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Prostředník [-] - V. Hypský [-] , D. Beneš [-] , V. Kaplan [-] (60. M. Brixí [-] ) , P. Kolakovský [-] - J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-] (65. L. Brixí [-] ) -

ŽK: 80. L. Brixí .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Dostál Milan - NOVOTNÝ Jaroslav (N), NOVÁK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.