Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Libřicích vypukly postupové oslavy Lhoty pod Libčany


Branky


0

V souboji druhého s prvním byly karty rozdány úplně jasně. Kdyby se hostům podařilo zvítězit, tak by se už pět kol před koncem mohli radovat z postupu do III. třídy. V zápase, ve kterém padlo šest branek, dominoval pouze jeden tým a druhý vůbec nestíhal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí ještě vzdorovali

 Domácí tým nechal odhodlání bojovat o vítězství v kabině a Lhota byla od začátku lepším týmem. Domácí působili pomalým dojmem a hostující hráči byli u všech míčů dřív a i přesněji rozehrávali. V 12. minutě zatáhl hostující Srpek míč po lajně a dostal se s ním až do vápna k brankové čáře. Vytáhl na sebe všechny hráče a předložil před bránu, spoluhráči Švarcovi, který zasouval do prázdné. Lhota se ujala vedení 0:1 a i nadále byla lepší na míči. V 30.minutě letí z hostující obrany dlouhý míč za domácí obranu, kam si naběhl hostující Srpek a podél gólmana Šlora zasunul míč do brány. Hosté vedli 0:2 a domácím se alespoň opticky podařilo hru vyrovnat. Na šance byla Lhota v prvním poločase lepší a zaslouženě ho vyhrála 0:2.

 

 

 

 

 

V druhém poločase Lhota excelovala

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a již po deseti minutách zmařili domácím veškeré naděje na příznivý výsledek. Míče se totiž zmocnil hostující Pejchal, obešel tři protihráče a z malého vápna zasunul míč k zadní tyči. Hosté vedli 0:3 a na hřišti vládlo pouze jedno mužstvo. S chutí hrající Pejchal zopakoval svou akci v 75.minutě, ale vyšperkoval ji gólem mezi nohy gólmana Šlora. Na 0:5 zvýšil v 85.minutě hostující Pavlíček, když se nejlépe zorientoval ve vápně a po několika odrazech doklepl míč do prázdné brány. Postupové razítko dal Petr Skřivan vybroušenou pravačkou z pokutového kopu. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím Lhoty pod Libčany 0:6 a Lhota si může užívat radost z postupu do III. třídy.  

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Jednoznačná záležitost hostů. V tréninkovém tempu si s námi dělali, co chtěli. Byla to hra kočky s myší.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Domácí tým toho moc nepředvedl a ani nepředváděl snahu o útočení. Možná až přílišný respekt před vedoucím týmem tabulky. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené a pět kol před koncem soutěže jsme si s předstihem zajistili postup do III.třídy. Děkuji úplně všem, kteří se na tomto postupu podíleli.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - P. Ličman [-] , J. Štrajt [-] (46. M. Reich [-] ) - P. Hejzlar [-] (79. P. Adamovič [-] ) , M. Hrabě [-] - L. Souček [-] , J. Mildner [-] (70. L. Vostrovský [-] ) - M. Šenk [-] , D. Volter [-] , P. Hrubý [-] , D. Brzek [-] (46. B. Niedoba [-] )

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] (86. P. Tomáš [-] ) - M. Tlučhoř [-] (60. P. Skřivan [-] ) , A. Pultar [-] , P. Čihák [-] , P. Vyleťal [-] - S. Čížek [-] , L. Jedlička [-] , J. Pejchal [-] , J. Pavlíček [-] - L. Švarc [-] , J. Srpek [-]

Hráči zápasu: D. Volter - J. Pejchal , L. Jedlička .
Místo: Libřice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - ŠTRAJT Pavel (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.