Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Ač pohrávali o dvě branky, zvládli fotbalisté Neděliště první duel po postupu do 3. třídy Královéhradecka vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Roudnice měla bleskový nástup do zápasu. Už ve 12. minutě vedli hosté o dvě branky. Prosadil se totiž nejlepší střelec mužstva Jan Melichar a také jeho trenér Pavel Švadlenka. Jenže poté se začali prosazovat domácí, pro něž to byl první duel v této soutěži. Ve 29. minutě snížili, čemuž nezabránil ani Jiří Šanda, posila mezi tyčemi, která má zkušenosti i z krajského přeboru.

Zlomový moment

Začátek druhé půle se pak ukázal jako velmi zásadní. Hosté, kteří odehráli duel bez jediného střídání, inkasovali bleskově po změně stran. Ve 46. minutě se trefil Bartoš, jenž měl opravdu raketový vstup do utkání. Jako střídající hráč totiž nastoupil po přestávce, na důležitou branku mu tak stačila pouhá minuta pobytu na hřišti. Rozhodující úder pak hosté dostali v úmorném vedru necelých dvacet minut před koncem.



Sestavy


SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - P. Zatloukal [-] , P. Čejka [-] , M. Budín [-] , K. Mergl [-] (28. A. Dostál [-] ) - O. Nosek [-] , L. Stanner [-] (46. R. Bartoš [-] ) , V. Stanner [-] (46. O. Matyásko [-] ) , J. Kořínek [-] - J. Jelínek [-] , I. Svatoň [-] (79. P. Ságner [-] ) -

TJ Sokol Roudnice B
J. Šanda [-] - M. Vítek [-] , J. Melichar [-] , P. Švadlenka [-] , V. Pospíšil [-] , V. Voříšek [-] , D. Koutník [-] , M. Klapka [-] , A. Svatoň [-] , K. Matoušek [-] , Z. Kučera [-]

ŽK: 30. M. Budín , 76. P. Zatloukal - 75. J. Melichar .
Místo: Neděliště. Rozhodčí: Hruška Jiří - STANNER Vratislav (N), PITHART Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.