1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Branka v 87. minutě přinesla Prasku výhru na hřišti Nového Města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Reakce hostů

Šedesát diváků bylo na začátku zápasu spokojeno. Domácí totiž vstoupili do prvního duelu v sezoně dobře, ve 23. minutě se prosadil zkušený Radek Midloch. Hrál se vyrovnaný souboj, do čehož zapadlo i hostující vyrovnání. Sedm minut před přestávkou se prosadil Martin Štayr.

Mladíkův úder

Ve druhé půli pokračoval duel, v němž neměl ani jeden celke výrazně navrch. "Štěstí se ale nekonec přiklonilo k hostům," zhodnotili domácí fotbalisé. Stalo se v 87. minutě, kdy rozhodl Martin Taichman. Rozdílový střelec ukázal, že zápas byl také soubojem generací. Vždyť mu je teprve sedmnáct let, zatímco autor domácí branky je o celých dvaadvacet roků starší.



Sestavy


TJ Sokol Nové Město
V. Jeřábek [-] - P. Vinař [-] , R. Midloch [-] , P. Hrubeš [-] (19. J. Matys [-] ) , D. Vlk [-] (66. R. Matys [-] ) , M. Midloch [-] , L. Svoboda [-] , M. Kopřiva [-] , D. Pavlas [-] , M. Morávek [-] , J. Stuchlík [-]

TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - M. Taichman [-] , J. Pražák [-] , T. Hrubý [-] , V. Klouzek [-] (26. Z. Tomáš [-] ) , M. Štayr [-] , P. Štefán [-] , J. Veselý [-] , L. Žďárský [-] , V. Soukup [-] , V. Vyhleďal [-]

ŽK: 25. V. Vyhleďal , 35. P. Štefán .
Místo: Nové Město. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejska Roman - MIDLOCH Přemysl (N), ŠTAYR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.