Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V nervózním duelu se rezerva Kosiček na začátku druhé půle dostala na dostřel domácích, ale poté rozhodl dvougólový střelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Cerekvice – Kosičky B 4:2

   Zápas byl poznamenán úmorným vedrem, z čehož patrně pramenila i nervozita. Domácí nakonec zaslouženě vyhráli.

 

   Fakta – branky: Kučera 2, Bělina R., Černý – Donát, Volf, ŽK 2:2, ČK 0:0, PK 0:0, poločas 2:0, diváci: 60, rozhodčí Vavřina. Sestavy – Cerekvice: Tomášek – Dědina, Rachota, Javůrek, Erbs (80. Šmída) – Minich, Bělina M., Bělina R. (63. Jenčovský), Černý – Kučera, Jonáš.  Kosičky B: Tomek (75. Tomáš) – Volf, Pražák (61. Stránský), Styblík, Černý M. – Kvaček, Koníček, Mráz, Novák – Donát, Koliáš.  

Domácí náskok

První poločas vyšel jasně lépe domácí Cerekvici. V drsném počasí se její tým dostal do dvougólového vedení. Nejprve se trefil ve 21. minutě záložník Bělina a ukázala tak svému mužstvu jako správný kapitán cestu za třemi body. O čtvrt hodiny později se k němu přidal útočník Kučera, který tak nazančil, kdo bude nakonec zásadním mužem utkání.

Vzepjetí hostů

Ač se zdálo, že Cerekvice lehce dojde k výhře, nakonec tomu tak nebylo. Hosté z Kosiček se totiž na začátku druhého poločasu vzepjali a snížili na rozdíl jediné branky. V 54. minutě skóroval útočník Donát a hosté drželi naději ještě dalších dvacet minut. Pak uťal jejich snahu nakonec vítěznou brankou záložník Černý, k němuž se o pár minut později přidal i dvougólový Kučera. Hosté už na konci pouze korigovali.



Sestavy


TJ Sokol Cerekvice
J. Tomášek [-] - L. Erbs [-] (80. P. Šmída [-] ) , J. Dědina [-] , D. Rachota [-] - R. Bělina [-] (63. L. Jenčovský [-] ) , O. Javůrek [-] , J. Černý [-] , Z. Minich [-] , M. Bělina [-] - T. Kučera [-] , M. Jonáš [-] -

TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] (75. P. Tomáš [-] ) - L. Styblík [-] , J. Pražák [-] (61. M. Stránský [-] ) , P. Volf [-] - M. Černý [-] , M. Kvaček [-] , F. Koníček [-] , J. Novák [-] , J. Mráz [-] - R. Koliáš [-] , M. Donát [-] -

ŽK: 18. Z. Minich , 36. L. Erbs - 43. L. Styblík , 45. M. Donát .
Místo: Cerekvice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vavřina Aleš - VÍCH Patrik (N), ČERNÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.