3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Těsná výhra rezervy Lokomotivy Hradec Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý průběh hry s vedením domácích

Na hřišti Lokomotivy Hradec Králové se střetla tamní rezerva s Malšovou Lhotou. Oba týmy před utkáním spojoval fakt, že v úvodním kole soutěže prohrály. A to chtěli oba protivníci změnit. V Hradci Králové se hrálo zajímavé utkání, ale pouze před hrstkou diváků. Po úvodním dějství vedli domácí 2:1. 

Branka na každé straně

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Domácí Lokomotiva měla výhodu jednogólového náskoku, který si nakonec udržela až do samotného konce střetnutí. V průběhu druhé pětačtyřicetiminutovky padly dvě branky, jednu vstřelili domácí a jednu hosté. V domácím dresu se brankově prosadili R. Čech, Frizel a Šubrt, za hosty rozvlnili síť soupeře Kekelák a Soukup. Domácí fotbalisté tak nakonec po výsledku 3:2 slavili první bodový úspěch v této sezoně, Malšova Lhota zůstává po druhém kole bez bodu poslední. 



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Němec [-] - M. Tichý [-] , T. Tuček [-] (75. S. Kopecký [-] ) , M. Zvolánek [-] (51. L. Vaněk [-] ) , R. Čech [-] , D. Vodák [-] , L. Frizel [-] (62. M. Bartoněk [-] ) , J. Javůrek [-] , M. Šubrt [-] , J. Malý [-] , R. Kollár [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
M. Florián [-] - M. Hladík [-] , J. Radoň [-] (81. O. Křičenský [-] ) , J. Volf [-] - D. Voltr [-] (65. M. Kekelák [-] ) , P. Soukup [-] , M. Moder [-] , M. Baják [-] - P. Soukup [-] , L. Kekelák [-] (18. M. Kotík [-] ) - D. Ďurech [-]

ŽK: 78. J. Javůrek . ČK: 88. L. Vaněk - 88. O. Křičenský .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Částka Vlastimil - SVATOŇ Ladislav (N), BĚLONOHÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.