Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Starý Bydžov vydoloval v Nedělišti tři body a osamostatnil se v čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Oba týmy vstoupily do nové sezony úspěšně a v případě vítězství se mohly posunout do čela tabulky. První poločas byl na branky bohatý. Obě mužstva se totiž prosadila dvakrát. V dresu domácích skórovali Kocourek a Svatoň. Za nerozhodného stavu se pak odcházelo do kabin a druhý poločas sliboval napínavou podívanou. 

Hosté dvěma góly utkání rozhodli

Ve druhém dějství se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu. A to se povedlo hostům ze Starého Bydžova, kteří šli nejprve do vedení 3:2 a později vstřelili pojišťovací branku na 4:2. Na tento vývoj skóre již domácí nedokázali reagovat a Starý Bydžov se tak po vítězství 4:2 vyhoupl do samotného čela celé soutěže. Domácí fotbalisté však ani ve druhém duelu nového ročníku rozhodně nezklamali.   



Sestavy


SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - P. Zatloukal [-] (49. A. Dostál [-] ) , P. Čejka [-] (49. S. Stránský [-] ) , O. Nosek [-] , R. Voňka [-] - D. Pekáč [-] , L. Stanner [-] , T. Stanner [-] , M. Voňka [-] - J. Kocourek [-] (71. O. Matyásko [-] ) , I. Svatoň [-] (80. M. Budín [-] ) -

SK Starý Bydžov
M. Šteyr [-] - J. Bužík [-] , T. Lechmann [-] , M. Ondráček [-] , A. Pánek [-] , F. Černý [-] , O. Semerák [-] (59. J. Bark [-] ) , J. Daxner [-] , P. Tomeš [-] , P. Václavík [-] , M. Vantura [-] (64. J. Panocha [-] )

ŽK: 27. P. Zatloukal - 32. P. Tomeš .
Místo: Neděliště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liebisch Osvald - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.