Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Malšova Lhota nadále bez bodu. Rezerva Nového Hradce Králové trestala chyby v defenzivní činnosti soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí doplatili na chyby v obranné fázi

Poslední celek tabulky z Malšovy Lhoty hostil rezervu Nového Hradce Králové a potřeboval nutně bodovat. Utkání bylo od úvodních minut herně vyrovnané. Defenzivní činnost domácích ovšem nefungovala podle představ a po chybách se hosté v rozmězí pěti minut dostali do tříbrankového vedení. Postupně se trefili Vedral, Bonhard a Přiklopil. Domácím se pak o šest minut později podařilo výsledek brankou L. Kekeláka alespoň snížit. 

Hosté si nadějný náskok pohlídali

Na začátku druhého dějství přidali hosté čtvrtou branku a prakticky tak rozhodli o svém vítězství. Ve zbytku utkání si rezerva Nového Hradce Králové již výsledek bezpečně hlídala a nedala domácím možnost utkání nějakým způsobem zdramatizovat. Malšova Lhota tak po třech kolech stále nepoznala radost z vítězství a s nulou na kontě i nadále figuruje na samém chvostu tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
T. Janata [-] - M. Moder [-] , O. Sedliský [-] , J. Radoň [-] , M. Hladík [-] - P. Soukup [-] , M. Baják [-] , M. Scháněl [-] - P. Soukup [-] , L. Kekelák [-] , M. Kotík [-]

FC Nový Hradec Králové B
J. Radoň [-] - M. Kotouček [-] , J. Bonhard [-] , M. Páter [-] , L. Kaplan [-] - R. Vedral [-] , J. Vrabec [-] , J. Bendig [-] , J. Darius [-] - M. Jindra [-] (60. P. Havelka [-] ) , M. Přiklopil [-] -

Místo: Malšova Lhota. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - KOLÁŘ Ondřej (N), MAREK Květoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.