4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


11. M. Jonáš , 39. M. Bělina , 78. R. Bělina , 84. T. Kučera (p.) - 45. M. Štayr
0

Cerekvice využily nepovedeného výkonu Praseku a získaly tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Cerekvic

Tým Cerekvic disponuje velmi kvalitním kádrem a může být jedním z favoritů celé soutěže. V duelu s týmem Praseku byli domácí v prvním poločase jasně lepším týmem a měli po většinu času míč na svých kopačkách. Odměnou za jejich aktivitu jim bylo dvoubrankové vedení. Hosté však díky krásné kombinační akci těsně před poločasovou přestávkou snížili a druhý poločas tak sliboval napínavou podívanou.  

Tlak hostů k brance nevedl

Na začátku druhé půle hosté zvýšili svoji aktivitu a domácí zatlačili. Kýžený gólový efekt ovšem jejich snaha nepřinesla, a tak se dostali opět ke slovu hráči Cerekvic, kteří v dalším průběhu hry dokázali přidat ještě další dvě branky. Po vítězství 4:1 si tak připsali druhé tři body v novém soutěžním ročníku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Prasek
Černík, trenér Praseku: "K zápasu jsme jeli s tím, že máme pět zraněných a musíme složit alespoň celou jedenáctku. V první půli jsme chodili po hřišti jako spící panny, soupeř měl hru pod kontrolou a po většinu času míč na svých kopačkách. Převaha domácích byla proměněna po našich hrubých chybách ve dva góly. Těsně před koncem prvního poločasu se nám podařilo snížit. O přestávce jsme si řekli, co budeme hrát. Plnění taktických pokynů vydrželo dvacet minut. V těchto minutách jsme soupeře nepustili do hry, začali být na hřišti vidět a dařili se nám rychlé protiútoky. Škoda, že někteří hráči přestali plnit taktické pokyny a nechali se unášet brzkou vidinou srovnání skóre. Toho domácí zkušeně využili a opět začali mít míč pod kontrolou. Naše naděje na úspěch ukončil domácí hráč pěknou střelou do šibenice a krátce na to přišel trest v podobě pokutového kopu. Prohra 4:1 nás vrací zpět na zem. Nepříjemným okamžikem hry je obnovení zranění D. Holého, které bude vyžadovat delší dobu na zotavení. Věřím, že kluci neztratí chuť do dalších zápasů a v následujícím utkání našim fanouškům, kteří vytvořili téměř domácí prostředí, vše vynahradíme!"



Sestavy


TJ Sokol Cerekvice
J. Tomášek [-] - J. Dědina [-] (85. P. Vích [-] ) , L. Erbs [-] , Z. Minich [-] - V. Lulek [-] , R. Bělina [-] , M. Bělina [-] , M. Jonáš [-] (86. D. Masařík [-] ) - T. Kučera [-] , J. Černý [-] - P. Šmída [-] (62. L. Jenčovský [-] )

TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - M. Brett [-] , R. Hátle [-] , J. Veselý [-] , D. Holý [-] (35. Z. Tomáš [-] ) , J. Pražák [-] , J. Janáček [-] , P. Štefán [-] , M. Štayr [-] , T. Hrubý [-] , V. Vyhleďal [-]

ŽK: 55. Z. Minich , 56. M. Bělina , 64. M. Jonáš - 55. V. Vyhleďal , 73. J. Janáček , 89. T. Hrubý .
Místo: Cerekvice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kincl Václav - STRNADEL Petr (N), ŠTAYR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.