Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Důležité vítězství domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněné gólové šance

Domácí Prasek nastoupil do utkání s rezervou Kosiček v oslabené sestavě a na jeho herním projevu to bylo znát. I přes řadu nepřeností si však domácí dokázali vytvořit několik dobrých střeleckých příležitostí. Po jejich nevyužití mohli udeřit hosté, ale rovněž je zradila koncovka. Poté se již ale skóre měnilo, když poslal domácí do vedení Pražák. 

Navýšení vedení a drama v závěru

Druhý poločas měl podobný průběh. Domácí se potýkali s nepřesností přihrávek a chyběla kombinační hra. Klid vnesl do řad domácího týmu svou druhou trefou Pražák, který si našel místo v pokutovém území hostů a hlavou přehodil brankáře. V závěru utkání si však hráči Praseku situaci zkomplikovali a inkasovali branku. Velkou bojovnosti si ovšem tři body vzít nenechali a potěšili své fanoušky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Prasek
Komentář domácího trenéra Černíka: "Do zápasu jsme opět nastoupili ve značně pozměněné sestavě zaviněné absencí či zraněním hráčů. Toto bylo důsledkem naší neurovnané hry. I přesto, že jsme se na hřišti hledali a naše hra byla velmi nepřesná, jsme se dostali do několika vyložených šancí, které volaly po gólu. Málem se vyplnilo pravidlo "Nedáš, dostaneš", ale zachránila nás bezzubost útočníků soupeře. Poté se konečně gólově prosadil Honza Pražák z postu, na kterém je pro mužstvo velmi důležitý! Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Chyběly přihrávky, snaha o kombinační hru a držení míče. Dnešní soupeř by nám takovou hru dovolil! Klid do hry nám mohl dodat druhý gól Pražáka, který se prosadil ve vápně a hlavou překonal soupeřova brankáře. Jenže s blížícím se koncem zápasu jsme si zkomplikovali dobře se vyvíjející zápas a nechali si dát branku. Bojovností se podařilo výsledek udržel a získat tři body. Domácí fanoušek byl spokojený, což nechal slyšet také v podobě zvučného bubnu. Hráči zase mohli fanouškům předvést velmi dlouho neviděnou děkovačku a v kabině spustit oslavný pokřik. Výborným výkonem se předvedl Pepa Veselý a k němu se přidal i Vl. Klouzek. Příjemná zpráva je, že se uzdravuje L. Žďárský, který vydržel odehrát celý zápas. Naopak kritiku zaslouží Vojta Vyhleďal za svoje chování, které předvedl pět minut před koncem zápasu a obdržel červenou kartu, čímž znatelně oslabí mužstvo v následujících kolech."




Sestavy


TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - L. Žďárský [-] , V. Černík [-] , V. Klouzek [-] , T. Hrubý [-] , M. Brett [-] , V. Vyhleďal [-] , J. Vízek [-] , J. Veselý [-] , J. Janáček [-] , J. Pražák [-]

TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - V. Beneš [-] , P. Borůvka [-] , P. Volf [-] - M. Černý [-] , T. Bambas [-] , F. Koníček [-] , M. Kvaček [-] , D. Bouška [-] - R. Koliáš [-] , M. Donát [-]

ŽK: 60. M. Černý . ČK: 88. V. Vyhleďal - 67. M. Černý .
Místo: Prasek. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dostál Milan - JIRKA Pavel, SCHOVANEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.