1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Nové Město zradila koncovka a tři body nakonec putovaly do Nedělišť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka hostů těsně před koncem prvního dějství

Na hřiště Nového Města přicestoval tým Nedělišť. Oba týmy před utkáním dělily v tabulce tři body, přičemž hůře na tom byli domácí, kteří toužili k dosavadnímu zisku tří bodů přidat další. Na úvodní branku se čekalo až do závěru prvního dějství, kdy poslal hosty do vedení Jiří Jelínek a za tohoto stavu se také odcházelo na poločasovou přestávku. 

Brzké vyrovnání a poté rozhodující trefa utkání

Hned dvě minuty po začátku druhého poločasu dokázal vyrovnat Radek Midloch. Domácí se ovšem do konce utkání už prosadit nedokázali, a to i přesto, že si vytvořili několik dobrých brankových příležitostí. Ty ovšem zůstaly nevyužity. Rozhodnutí přišlo brzy, konkrétně v 57. minutě, když druhý gól svého týmu vstřelil Michal Stanner. Nové město tak po pěti odehraných kolech figuruje na předposledním místě tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Nové Město
V. Jeřábek [-] - J. Stuchlík [-] (46. P. Midloch [-] ) , D. Vlk [-] , R. Midloch [-] (65. M. Macháň [-] ) , P. Vinař [-] , M. Midloch [-] , M. Kopřiva [-] , J. Stuchlík [-] , D. Pavlas [-] , L. Svoboda [-] , V. Krnáč [-]

SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - P. Zatloukal [-] (12. M. Voňka [-] ) , P. Čejka [-] , O. Nosek [-] , J. Kořínek [-] - R. Voňka [-] , L. Stanner [-] , T. Stanner [-] - D. Pekáč [-] - M. Stanner [-] , J. Jelínek [-] (55. J. Kocourek [-] )

ŽK: 32. J. Stuchlík - 79. T. Stanner .
Místo: Nové Město. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kincl Václav - DANĚK Lukáš, MIDLOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.