0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Nového Hradce Králové udolala domácí Hoříněves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh hry

V dalším mistrovském utkání přivítal tým Hoříněvsi na domácím hřišti rezervu Nového Hradce Králové, která přijela posílena o hráče svého A mužstva. Domácí se v duelu museli obejít bez Černého, Rešla, Jistebnického, Kopeckého, Přiklopila a Huška. Od začátku utkání měli hostující hráči balon více na svých kopačkách a vytvářeli si brankové příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Domácím se naopak dařilo vyrážet z dobré obranné činnosti do protiútoků, které ale také nepřetavili v gólový efekt. První poločas tak skončil zaslouženou remízou 0:0. 

 

 

 

Bendig rozdílovým hráčem

Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a vytvořili si mírnou převahu, která ovšem trvala bez nějakého výrazného ohrožení branky soupeře. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou. Rozhodnutí přišlo po chybě domácích, kteří mohli postupovat do rychlého protiútoku, ale místo toho míč ztratili, čehož dokázal využít na svojí polovině nejvýraznější hráč na hřišti Gejza Bendig, jenž prošel až do domácího velkého pokutového území, kde našel svého spoluhráče Doška a ten se štěstím prostřelil domácího brankáře - 0:1. Hoříněvsi se pak naskytla možnost vyrovnat, ale když už byli domácí hráči v pokutovém území hostů, chyběla jim přesnost v zakončení nebo potřebná přímočarost, kdy místo střelby mnohdy hledali ještě jiné řešení dané situace, s čímž si hosté dokázali poradit. Nový Hradec Králové si tak odvezl tři body za nejtěsnější výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořiněves
Komentář Hoříněvsi: "Utrpěli jsme první porážku v sezoně a nutno říci, že zcela zaslouženě. Hosté si vytvořili více brankových příležitostí a jednu dokázali proměnit. Všechno budeme chtít příští týden napravit ve vesnickém derby v Nedělištích, kde toužíme zvítězit. Na soupeřově malém hřišti nás ale vůbec nečeká lehká práce."




Sestavy


TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - M. Fejk [-] , R. Müller [-] , J. Navrátil [-] , O. Runkas [-] - J. Hořínek [-] , O. Rejfek [-] , J. Satranský [-] (78. D. Pelc [-] ) , P. Miffek [-] (47. J. Novák [-] ) - Š. Pudleiner [-] , J. Satranský [-]

FC Nový Hradec Králové B
J. Sedláček [-] - M. Přiklopil [-] , M. Sajvera [-] , P. Havelka [-] (48. R. Novotný [-] ) , J. Bendig [-] , G. Bendig [-] , P. Došek [-] (72. V. Berger [-] ) , J. Bonhard [-] , M. Páter [-] , J. David [-] , L. Kaplan [-]

Místo: Hořiněves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmolka Milan - KOZA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.