Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


75. M. Dašek - 12. P. Kopáč , 26. V. Dvořák , 34. P. Kopáč , 36. L. Bezvoda , 74. L. Bezvoda , 84. P. Kopáč (p.)
0

Ohnišťany vysoko přehrály poslední rezervu Kosiček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost hostů

Do utkání s posledním týmem tabulky vstupovaly Ohnišťany s jasným cílem - vybojovat tři body. Hostující trenér měl ovšem pro utkání k dispozici pouze dvanáct hráčů. Od počátku duelu byla vidět větší fotbalovost hostů a rodily se i brankové příležitosti. Jejich řešení ale dokumentovalo momentální rozpoložení hostujícího mužstva, které bylo v zakončení buď zbrklé nebo nepřesné. Klid do řad svého týmu dodal až individuální akcí Kopáč - 0:1. Poté hosté do poločasu přidali ještě tři hezké branky a o výsledku tak bylo v podstatě rozhodnuto. Domácí si v prvním dějství vytvořili jednu gólovou šanci, kterou skvěle zastavil hostující Kleňhar. 

Potvrzení náskoku

Ve druhém poločase se hosté přizpůsobili domácím, polevili v aktivitě. Hra neměla valnou úroveň, ale přesto hosté v dalším průběhu dokázali výsledek ještě navýšit na konečných 6:1. Díky vítězství tak Ohnišťany poskočily na osmé místo, rezerva Kosiček se i nadále krčí na samém chvostu tabulky.



Sestavy


TJ Spartak Kosičky B
P. Tomáš [-] - J. Pražák [-] , L. Styblík [-] (65. M. Stránský [-] ) , V. Beneš [-] , P. Volf [-] - F. Koníček [-] , R. Vilimský [-] , D. Bouška [-] - R. Koliáš [-] - J. Novák [-] (23. F. Dašek [-] ) , M. Dašek [-]

TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - V. Dvořák [-] (53. J. John [-] ) , J. Vobořil [-] , S. Kleňhar [-] , P. Kopáč [-] , F. Matějka [-] , M. Sehnal [-] , M. Hlavatý [-] , J. Novotný [-] , R. Mydlář [-] , L. Bezvoda [-]

ŽK: 70. P. Volf - 30. M. Šoltys , 70. M. Hlavatý .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Vlachý Michal - TOMEK Václav (N), NOVOTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.