4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Boharyně vysoko přehrála Prasek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok domácích.

K dalšímu mistrovskému utkání zajížděl Prasek na horkou půdu do Boharyně, kde se tomuto týmu dlouhodobě nedaří. V týmu hostů pro toto utkání chyběli Vyhleďal, který má pozastavenou činnost, Vízek byl v zahraničí a Soukup, Jelínek a Tichý pro zranění. V samotném utkání byla k vidění spousta nepřesností. Hostům se hra vůbec nedařila a domácí toho dokázali využít nejprve ve 22. minutě, kdy se trefil Radek Adlaf a poté těsně před konečným hvizdem prvního poločasu, když se mezi střelce zapsal Pavel Samek. Domácí tak po prvním dějství vedli 2:0.  

Potvrzení vedení

Ve druhém dějství hosté svůj výkon nezlepšili a Boharyni cestu za vítězstvím notně ulehčili. Domácí dokázali v dalším průběhu střetnutí přidat ještě dva přesné zásahy, přičemž obě branky padly v poslední desetiminutovce hry. V 80. minutě zvýšil na 3:0 Lukáš Rejmánek a v 86. minutě završil jasné vítězství svého týmu Patrik Málek. Boharyně tak získala tři body a svého soupeře v tabulce přeskočila, nyní figuruje na čtvrtém místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Prasek
Komentář Praseku: "Předvedli jsme tragický výkon až na jednu výjimku, kterou byl Klouzek, který předvedl tradičně dobrý výkon. Nyní je potřeba se poctivě připravit na další duel, který sehrajeme v sobotu na hřišti v Roudnici, kde se postavíme domácí rezervě."



Sestavy


TJ Bystřice Boharyně
M. Peterko [-] - T. Trýzna [-] (80. O. Kohout [-] ) , P. Málek [-] , T. Farka [-] (57. L. Rejmánek [-] ) , P. Samek [-] , R. Adlaf [-] , O. Pšenička [-] , M. Flegr [-] , K. Mrázek [-] , R. Široký [-] , P. Krejčí [-]

TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - O. Pokorný [-] , J. Pražák [-] , T. Hrubý [-] , J. Veselý [-] (82. Z. Tomáš [-] ) , L. Žďárský [-] (20. D. Holý [-] ) , J. Janáček [-] , V. Klouzek [-] , P. Štefán [-] , M. Štayr [-] , M. Brett [-]

ŽK: 76. K. Mrázek - 76. M. Brett .
Místo: Boharyně. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - PAVLÍČEK Jiří (N), ŠTAYR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.