Zasloužená výhra Ohnišťan


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnišťany vstoupily do zápasu v sestavě, která byla sice poskládaná z hráčů základní sestavy, ale téměř polovina z nich nehrála na "svém" postu. Stoper Vrba v záloze, Matějka na kraji zálohy a Martinič místo útoku také záloha. To byly největší zásahy do tradičního rozestavení. Proč trenér Hlavatý zamíchal tak nezvykle sestavou zůstalo zahaleno rouškou tajemství a nevysvětlil to ani referát ze zápasu na stránkách klubu. Jisté však je, že na výkon Ohnišťan měly změny velký vliv. Tým se celý první poločas hledal a marně hledal recept na slabou Lokomotivu.

 

V druhém poločase se Ohnišťany vrátily k osvědčené a lety vyzkoušené sestavě a s domácím mužstvem si lehce poradily. Po poločasové remíze 1:1 nastřílely bezradné Lokomotivě tři branky a zaslouženě si odvezly všechny body. Několik velkých šancí ještě neproměnily (např. Matějka, Martinič a Vobořil). Lokomotiva Ohnišťany moc neprověřila a na výhru hostům stačil výkon na půl plynu. 

 

Text: Ladislav Šoltys

 



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové B
T. Tichý [-] - O. Karabinoš [-] , M. Borovský [-] (71. L. Vaněk [-] ) , R. Čech [-] , S. Kopecký [-] (60. J. Němec [-] ) , M. Tichý [-] , V. Čech [-] (46. T. Tuček [-] ) , J. Javůrek [-] (58. O. Franc [-] ) , J. Pára [-] , L. Frizel [-] , J. Malý [-]

TJ Ohnišťany
J. Šulc [-] - A. Jiříček [-] , O. Martinič [-] , J. Vobořil [-] , V. Dvořák [-] , L. Bezvoda [-] , F. Matějka [-] , S. Kleňhar [-] , R. Mydlář [-] , V. Vrba [-] , P. Novotný [-] (85. M. Sehnal [-] )

ŽK: 80. J. Malý - 70. P. Novotný .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - NOVÁK Vilém, JÁNSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.