Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Kratonoh rozstřílela Lovčice a s impozantním skóre vede tabulku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Duel mezi B mužstvem Kratonoh a hosty z Lovčic měl před úvodním hvizdem poměrně jasného favorita. Sršni si na úvod soutěže připsali jasnou výhru 7:0 a jejich soupeř v prvním kole prohrál 1:5. První dějství se ovšem neslo v poměrně vyrovnaném duchu. Domácí, kteří opět nastoupili v silné sestavě, se ovšem dokázali dostat do dvoubrankového vedení, se kterým také odcházeli na poločasovou přestávku. 

Jasná převaha a střelecké hody

Ve druhém poločase už však bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a svoji převahu postupně korunovalo krásnými brankami. Domácí nakonec nastříleli Lovčicím osm branek a a duel skončil vysokým vítězstvím favorita 10:0! Do sítě hostů se v utkání postupně dvakrát trefili Jilemnický, Štěpánek a Jakubec. Po jednom přesném zásahu přidali Nun, současný hrající trenér A mužstva Kratonoh, které vstoupilo do nového ročníku krajského přeboru dvěma výhrami, dále Jošt z pokutového kopu, Kotek a teprve patnáctiletý Matyáš Vítek. Domácí tak vstoupili do sezony úspěšně, usadili se na čele tabulky a strach soupeřům může nahánět skóre 17:0.  



Sestavy


FK Kratonohy B
J. Klofanda [-] - M. Nun [-] (31. D. Hamák [-] ) , K. Jakubec [-] , D. Jošt [-] (62. M. Vítek [-] ) , M. Jilemnický [-] (62. L. Vejr [-] ) , J. Štěpánek [-] , F. Josef [-] , L. Veverka [-] , J. Sadílek [-] , M. Šikl [-] , P. Vyleťal [-]

TJ Sokol Lovčice
J. Hála [-] - M. Žižka [-] , V. Tůma [-] (72. P. Myška [-] ) , M. Škop [-] (55. M. Hlaváč [-] ) , J. Sobota [-] , L. Sedlic [-] (60. R. Kupka [-] ) , P. Pařízek [-] (72. Š. Hlaváč [-] ) , L. Šanda [-] , L. Hladík [-] , T. Louda [-] , M. Janouch [-]

ŽK: 85. F. Josef - 54. L. Šanda .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Olah Gabriel - ŠTANCL Oldřich, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.