4:1
(1:0)
64. R. Feko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Skřivany zvládly i přes řadu absencí duel s rezervou Kunčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy řešily problémy se sestavou

Ani v domácím střetnutí se Skřivanům nevyhnula řada absencí. Naštěstí ale již mohli po zranění použít J. Horáka a také jeho bratra Petra, jenž delší čas hostoval v Hlušicích. Do sestavy se vrátil také Staněk, který nastoupil letos rovněž poprvé. Problémy se sestavou však měli i hosté. Ti nastoupili dokonce jen v deseti a v jedenácti začali hrát až od dvacáté minuty. Start do utkání se Skřivanům vydařil. Již ve čtvrté minutě potrestal nepřesnou rozehrávku soupeře P. Horák a úvodním gólem tak oslavil svůj návrat do dresu Skřivan. O chvíli později mohl zvýšit vedení domácích Schubert, ale jeho přehození brankáře minulo branku. Kunčice se postupně dostávaly do hry a od 20. minuty byly domácím více než vyrovnaným soupeřem. 

Lepší produktivita domácího mužstva

Hosté si v průběhu druhého dějství vypracovali množství šancí, dvakrát nastřelili břevno, ale výborně chytajícího brankáře Skřivan pokořili jen jednou, a to až za stavu 3:0. Domácím se naopak v koncovce dařilo o poznání více, a tak dovedli střetnutí do vítězného konce. Druhou branku přidal v 54. minutě Schubert po přihrávce Staňka. O deset minut později pak Škaloud ideálně uvolnil Schuberta, ten předložil míč Kulichovi a byla z toho třetí branka. Poté hosté snížili, ale v poslední desetiminutovce přidal čtvrtou branku domácích Škaloud.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Komentář Skřivan: "Našim hráčům se hra tentokrát moc nedařila, ale protože soupeř své šance zahazoval a my se mohli spolehnout na Špičáka v brance a Schuberta v útočné fázi, slavili jsme vítězství."




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - J. Horák [-] (83. M. Truksa [-] ) , P. Bielik [-] , A. Roischel [-] , M. Matějka [-] - M. Kulich [-] (83. P. Komárek [-] ) , P. Horák [-] (81. P. Zíma [-] ) , D. Pošík [-] , J. Škaloud [-] - B. Staněk [-] , R. Schubert [-] -

SK Bystřian Kunčice B
L. Chmelař [-] - D. Mihl [-] - D. Hrubý [-] , R. Feko [-] , R. Novák [-] , V. Trutnovský [-] - M. Doležal [-] , Z. Hornych [-] , P. Pechar [-] - R. Bárta [-] , D. Šolc [-]

ŽK: 61. P. Pechar .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Grossman Martin - MARKARJANC Boris, DANĚK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.