1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Dvě branky v rozmezí dvou minut rozhodly o vítězství Dobřenic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé údery Dobřenic

Nováček z Dobřenic se vyšší soutěže rozhodně nezalekl. Ve třetím utkání se představil na hřišti Lovčic, kterým start do nové sezony vůbec nevyšel a v tomto utkání chtěly ukořistit první bodový zisk. V prvním dějství se hrálo vyrovnané utkání, přičemž rozhodujícím momentem byly dva gólové zásahy Dobřenic v rozmezí pouhých dvou minut. Nejprve se v pětadvacáté minutě trefil Císař a v sedmadvacáté ho napodobil Brixi. Lovčice dokázaly na vedení soupeře odpovědět v minutě čtyřicáté, kdy Zasadila v brance hostů překonal Pařízek. Po prvním dějství vedly Dobřenice 2:1.    

Tlak domácích hosté ustáli

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a snažili se o vyrovnání. Herní převahu se jim ovšem nepodařilo přetavit v gólový úspěch a hosté jejich tlaku dokázali odolávat. Branka v dalším průběhu utkání již nepadla, a tak si Dobřeničtí připsali další tři důležité body do tabulky. Lovčice zůstávají i nadále bez bodu. 



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
J. Appl [-] - J. Lisa [-] (78. R. Kupka [-] ) , J. Hrášek [-] (52. M. Hlaváč [-] ) , M. Hála [-] , V. Tůma [-] , P. Pařízek [-] , L. Hladík [-] , P. Vavřínek [-] (70. Š. Hlaváč [-] ) , T. Louda [-] , J. Sobota [-] , M. Janouch [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Brixi [-] (46. S. Trnka [-] ) , J. Moravec [-] (46. V. Hladký [-] ) , P. Koblása [-] , M. Rahimič [-] - O. Císař [-] , I. Ročín [-] (88. T. Kroulík [-] ) - P. Kuta [-] (90. M. dudek [-] ) , J. Kopta [-] - J. Kratoška [-] , P. Vrchota [-] (46. E. Svatoš [-] )

ŽK: 29. P. Pařízek , 40. L. Hladík , 90. Š. Hlaváč - 51. V. Hladký .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pára Pavel - ŠTANCL Oldřich, MYŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.