Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Vysoká výhra katapultovala Kosičky na vedoucí pozici v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stálá převaha domácích

Na hřišti v Kosičkách se střetlo domácí neporažené mužstvo s posledními Lovčicemi, které v nové sezoně zatím nezískaly ani bod. A rozdíl mezi oběma soupeři byl patrný již od prvních minut zápasu. Domácí si vytvořili jasnou herní převahu, kterou v prvním poločase korunovali třemi góly.  

Potvrzení bezpečného náskoku

Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil a domácí si vítězství pojistili dalšími třemi přesnými zásahy. Střelecky se v dresu Kosiček blýskl nejlepší hráč utkání Milan Stránský, který se do sítě soupeře trefil hned čtyřikrát! Dvě branky přidal jeho spoluhráč Zich a domácí tak díky vítězství 6:1 poskočili do samotného čela soutěže, když jako jediní po čtyřech kolech neztratili ani bod!

Podrobnosti přineseme.



Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] , J. Pražák [-] (60. M. Dašek [-] ) , V. Beneš [-] (46. T. Bambas [-] ) - A. Zich [-] , D. Bouška [-] , J. Mráz [-] , M. Stránský [-] (66. F. Koníček [-] ) , M. Stránský [-] , T. Koóš [-] (25. R. Vilimský [-] ) - J. Žaloudek [-]

TJ Sokol Lovčice
J. Hála [-] - P. Myška [-] (72. M. Hlaváč [-] ) , M. Škop [-] (80. Š. Hlaváč [-] ) , M. Žižka [-] (75. M. Císař [-] ) , T. Louda [-] , V. Tůma [-] , L. Hladík [-] , M. Hála [-] , P. Vavřínek [-] , J. Sobota [-] (69. J. Hrášek [-] ) , M. Janouch [-]

ČK: 51. J. Hála .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmolka Milan - KOZA Vladimír, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.