1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Kratonoh využila zaváhání Kosiček a vrátila se na první pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Dohalice přivítaly v dalším kole silnou rezervu Kratonoh. Oba týmy dělilo v tabulce šest bodů a zatímco domácí bojovali o odpoutání se od spodních příček tabulky, hosté chtěli vítězstvím potvrdit umístění na špici. Kdo čekal jasnou záležitost hostujícího celku, ten se mýlil. V prvním poločase padla jediná branka a vstřelil ji ve 35. minutě po celý zápas velmi dobře hrající Filip Josef.  

Dohalicím vyrovnávací branka nestačila. O výhře Kratonoh rozhodl Lukáš Veverka

Po změně stran dokázaly Dohalice odpovědět na vedoucí branku Kratonoh a po přesné trefě Kamila Kulhánka v 56. minutě živily naději na bodový zisk. Zkušení hosté ale patnáct minut před koncem strhli výhru na svoji stranu, když se v 75. minutě prosadil Lukáš Veverka. Sršni se tak díky prohře Kosiček vrátili na vedoucí pozici v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
D. Čížek [-] - J. Petřík [-] , J. Pišl [-] (77. K. Miškař [-] ) , K. Kulhánek [-] , D. Juran [-] , P. Pišl [-] , M. Dvořák [-] , L. Lindr [-] , P. Zapadlo [-] , J. Macháček [-] , T. Novák [-] (80. J. Hubáček [-] )

FK Kratonohy B
J. Klofanda [-] - M. Vítek [-] (60. M. Kliment [-] ) , J. Mačí [-] (46. R. Novák [-] ) , P. Vyleťal [-] (46. L. Vejr [-] ) , F. Josef [-] , L. Veverka [-] , M. Kotek [-] (46. L. Bůžek [-] ) , A. Březina [-] , M. Šikl [-] , D. Hrůša [-] , M. Pozler [-] (60. J. Sadílek [-] )

Místo: Dohalice. Počet diváků: 97. Rozhodčí: Částka Vlastimil - DOSTÁL Milan, ŠTANCL Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.