Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Myštěves jasně přehrála Lovčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný první poločas

Fotbalisté Myštěvsi, kteří nezahájili novou sezonu vůbec dobře, se v posledních kolech zvedají herně i výsledkově. Možnost navýšit dosavadní bodový zisk mělo mužstvo v domácím utkání s Lovčicemi. Ty v pěti odehraných kolech získaly tři body a mírným favoritem na vítězství tak byli domácí. V prvním poločase se nehrál líbivý fotbal a favorizování domácí byli nevýrazní. Přesto se jim však podařilo vstřelit dvě branky. Nejprve se ve třicáté minutě prosadil kapitán Jan Havlena a o deset minut později ho napodobil devatenáctiletý záložník Ondřej Lekeš. Do kabin tak odcházela Myštěves s dvoubrankovým náskokem, výkonem ale příliš nenadchla. 

Převaha korunovaná šesti brankami

Ve druhém dějství domácí zpřesnili hru a vytvořili si jasnou územní převahu. Tříbrankový náskok domácím zařídil v 60. minutě Demeter a v 70. minutě zvýšil již na 4:0 Filip Havlena. Poté začal střelecky úřadovat Jan Havlena, který vsítil v 63. minutě dokonce dvě branky a završil tak hattrick. Svoji čtvrtou branku v tomto duelu přidal tentýž hráč o osm minut později. Definitivní podobu výsledku dal v 74. minutě Marek Linhart. Ve zbývajících minutách již branka nepadla, a tak si Myštěves připsala jednoznačné vítězství 8:0. Lovčice v tomto utkání herně zklamaly a se třemi body na kontě zůstávají na předposledním místě tabulky.  



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
L. Půlpán [-] - A. Čížek [-] , P. Čapek [-] , L. Šenk [-] (25. N. Bajza [-] ) , F. Havlena [-] - T. Pospíšil [-] (74. A. Valenta [-] ) , P. Hladík [-] , O. Lekeš [-] , M. Linhart [-] - J. Havlena [-] (85. D. Bureš [-] ) , O. Martinič [-] (46. M. Demeter [-] )

TJ Sokol Lovčice
J. Hála [-] - M. Žižka [-] , T. Louda [-] , M. Hála [-] (46. R. Kupka [-] ) , V. Tůma [-] , M. Škop [-] (67. M. Císař [-] ) , P. Pařízek [-] (75. M. Hlaváč [-] ) , J. Sobota [-] (75. J. Hrášek [-] ) , L. Sedlic [-] (46. P. Myška [-] ) , P. Vavřínek [-] , M. Janouch [-]

ŽK: 28. A. Čížek .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - KREJSKA Roman, KONHEFR Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.