2:1
(1:0)
48. P. Kuta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Souboj druhého s třetím týmem tabulky vyhrály Stěžery.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích a brzké vedení

Druhé Stěžery hostily překvapení dosavadního průběhu soutěže z Dobřenic, které před utkáním držely příčku třetí. Domácí zahájili utkání aktivně a vytvořili si územní převahu. Skóre se měnilo poměrně brzy, v deváté minutě se trefil přesně Jakub Mokrejš. Po celý první poločas byly Stěžery aktivnějším a lepším mužstvem. Další branku již ovšem nepřidaly a nejtěsnější náskok si tak odnášely i do druhé pětačtyřicetiminutovky.   

Rychlé vyrovnání Dobřenic k bodovému zisku nakonec nevedlo

Dobřenice dokázaly takřka ihned po změně stran na vedoucí branku Stěžer odpovědět a ve 48. minutě srovnal stav zápasu útočník Pavel Kuta. Domácí ale disponují velice dobrým kádrem a svoje předpoklady nakonec potvrdili v 70. minutě, kdy strhli vítězství na svoji stranu. Nepříliš povedenou střelu J.Váchy uklidil do prázdné branky Gabriel a protože se již ani jedno z mužstev do konce utkání střelecky neprosadilo, zařídil tak vítězství svého týmu 2:1. Stěžery tak udržely stříbrnou pozici v tabulce, Dobřenice naopak klesly na příčku čtvrtou. 



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - M. Archleb [-] , J. Ducháček [-] , M. Hanousek [-] , J. Samšeňák [-] (91. M. Tluka [-] ) - R. Štěpánek [-] , J. Vácha [-] , T. Tušic [-] , P. Hantsch [-] (90. A. Mlateček [-] ) , J. Gabriel [-] (84. O. Široký [-] ) - J. Mokrejš [-] (87. L. Brom [-] )

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - M. Rahimič [-] , T. Kroulík [-] , O. Císař [-] (46. P. Koblása [-] ) - M. Lenomar [-] (63. S. Trnka [-] ) , I. Ročín [-] , V. Hladký [-] , M. dudek [-] (72. J. Brixi [-] ) - P. Kuta [-] - J. Kopta [-] , D. Zeman [-]

ŽK: 30. M. Hanousek , 49. P. Hantsch - 30. P. Kuta .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mottajček Miroslav - KINCL Václav, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.