Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Třebše jasně přehrála zálohu Kratonoh. Výhru režíroval čtyřmi brankami Rychtár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili v rozmezí dvou minut

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a již ve čtvrté minutě je poslal do vedení útočník Jiří Rychtár, který z rychlého útoku střelou vymetl horní roh hostující branky - 1:0.  Tentýž hráč udeřil i o dvě minuty později a hosté rázem trochu překvapivě prohrávali o dvě branky. Neugebauer oslovil Rychtára přesnou přihrávkou a ten se opět nemýlil - 2:0. V dalších minutách měli domácí utkání pevně v rukou, branku již ale do konce prvního dějství vstřelit nedokázali. Kratonohy takřka vůbec domácí defenzivní činnost neprověřily a k žádné brankové příležitosti se nedostaly. Rezerva Třebše tak mohla odcházet do kabin spokojená.

Další dvě rychlé branky zápas definitivně rozhodly

Na začátku druhého dějství domácím pět minut trvalo, než se dostali zpět do provozní teploty. Poté ovšem opět začali hýřit aktivitou a hned v 50. minutě dovršil po rychlém brejku svůj hattrick Rychtár. O tři minuty později bylo na stadionu Třebše ještě veseleji. Kanonýr Rychtár, který odehrál výborné utkání, byl tentokrát po rychlém brejku nedovoleně zastaven v pokutovém území a byla nařízena penalta. K samotné exekuci se postavil sám faulovaný a s přehledem vstřelil svoji čtvrtou branku v utkání. V 62. minutě zatáhl po lajně míč Štajer, prudce odcentroval do vápna, míč si našel střídající Novotný a střelou přesně k tyči zvýšil na konečných 5:0. Výkon hostů byl v tomto duelu zklamáním, domácí brankář si tak připsal poměrně jednoduché čisté konto. Ve zbytku utkání už domácí kontrolovali hru a nakonec si tedy po vítězství 5:0 připsali zasloužené tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Komentář domácích: "Pochvalu zaslouží střelec Rychtár, který ukázal chladnokrevné řešení brankových příležitostí. Velmi dobré momenty měli Štajer a Neugebauer. Dobře také zahrál na postu defenzivního záložníka Rederer. Vítězství nejde však přeceňovat, soupeř přijel ve velmi kombinované sestavě. Tento výsledek je třeba potvrdit nejen v poháru, ale hlavně v dalším zápase v Dobřenicích."




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Jankovský [-] , P. Majer [-] (52. R. Štěrba [-] ) , M. Kincl [-] , M. Štajer [-] (72. I. Kosyak [-] ) - J. Neugebauer [-] , J. Fischer [-] , L. Rederer [-] , M. Cílek [-] - J. Rychtár [-] (62. J. Tošovský [-] ) , T. Vacek [-] (46. D. Novotný [-] )

FK Kratonohy B
J. Klofanda [-] - A. Březina [-] , P. Vyleťal [-] , M. Šikl [-] , M. Šiška [-] , M. Pozler [-] , J. Sadílek [-] , J. Štěpánek [-] , L. Bůžek [-] (26. M. Veselý [-] ) , F. Josef [-] (54. V. Pišta [-] ) , L. Veverka [-]

Místo: Třebeš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Olah Gabriel - DOUBRAVA Miloslav, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.