1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Třebše udeřila v Dobřenicích v závěru a získala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepším a aktivnějším mužstvem

K dalšímu mistrovskému utkání zajížděli fotbalisté Třebše B na půdu nováčka soutěže z Dobřenic. A po dobrých výsledcích chtěli hosté konečně naplno bodovat i na venkovním hřišti. Od úvodních minut začali lépe hosté a aktivní hrou drželi míč na svých kopačkách. Postupně si vypracovávali i brankové příležitosti. Domácí svému soupeři rychlostně nestačili a v 16. minutě přišla krásná akce, kdy Cílek našel ve pokutovém území přesným pasem Neugebauera, ten si zopakoval pohárovou hlavičku a zatloukl míč o zem do branky - 0:1. O pár minut později se do šance dostal Rychtár, ale domácí brankář mu střelu vyrazil. Ještě do poločasu hosté nastřelili tyč po rozehraném nepřímém kopu. Po prvním dějství tedy rezerva Třebše vedla - 0:1.

Rozhodnutí zařídil Cílek

Do druhé půle nastoupili domácí aktivněji a hostující mužstvo, které nedokázalo déle podržet míč, začali přehrávat. Nakonec se Dobřenicím podařilo v 74. minutě vyrovnat, když Blažek neudržel míč po rohovém kopu a ten poté zapadl do branky - 1:1. Hosté se ovšem po obdržené brance nechtěli smířit s nerozhodným výsledkem a v samém závěru zápasu dokázali ještě dvakrát skórovat. Nejprve poslal Rychtár do úniku Vacka, ten našel na zadní tyči Cílka a jeho zakončení skončilo v síti za brankářem Zasadilem - 1:2. V předposlední minutě duelu zatloukl opět Cílek hřebíky do domácí rakve a potvrdil tak tříbodový zisk pro svoje mužstvo - 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
Komentář Třebše: "Vítězství venku jsme si zasloužili. První poločas se nám vyvedl, ve druhém nám patřil závěr zápasu. Výborně pracovala celá záložní řada, spoustu práce odvedlo i útočné duo."



Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Koblása [-] , O. Císař [-] , T. Kroulík [-] - M. dudek [-] (57. P. Lexa [-] ) , M. Lenomar [-] , I. Ročín [-] , V. Hladký [-] - - S. Trnka [-] , J. Kratoška [-] , D. Zeman [-]

TJ Sokol Třebeš B
L. Blažek [-] - L. Kunc [-] , I. Kosyak [-] , R. Štěrba [-] , M. Štajer [-] (46. R. Michlík [-] ) - L. Drapák [-] (70. J. Tošovský [-] ) , L. Rederer [-] , J. Neugebauer [-] , M. Cílek [-] - J. Rychtár [-] , T. Vacek [-]

ŽK: 59. T. Vacek .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stránský Martin - DANĚK Lukáš, ŠNYTR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.