1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


73. D. Hornych - 43. P. Kuta , 90. D. Zeman
0

Dobřenice odvezly z Červeněvsi tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká nemohoucnost domácích byla potrestána vedoucí brankou hostů

Od prvních minut tahali domácí fotbalisté za kratší konec. Dobřenice byly lepším týmem, více se hrálo na polovině Červeněvsi. Domácí se ale postupem času dokázali více dostat do hry. Mírná převaha hostů gól nepřinesla a tak se domácí začali čím dál více osmělovat. Nejdříve Fichtner v dobré pozici nebezpečně hlavičkoval těsně mimo, poté Gorel v úniku z úhlu pálil vedle. Nemohoucnost domácích v proměňování šancí však stále trvá, což hosté po zásluze potrestali ve 42. minutě. Po jedné z akcí totiž domácí hráči signalizující ofsajd přestali hrát a nechali tak hosty pohodlně dohrát akci až do zakončení - 0:1. Poté mohla Červeněves rychle odpovědět, avšak proti povedené patičce Vrabce se vytáhl hostující brankář. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za nejtěsnějšího vedení Dobřenic.  

O výhře Dobřenic nakonec rozhodl závěr zápasu

Druhý poločas se změnil v boj o každý metr, hosté bránili a domácí pokračovali v bezzubém útočení. Jisté oživení v tomto směru přinesl střídající Hornych, který po krátkém pobytu na hřišti střelou či stříleným centrem za výrazného přispění domácího obránce, který si míč srazil do sítě, srovnal na 1:1. Vstřelená branka domácí logicky povzbudila a najednou jich bylo plné hřiště. Závěr zápasu ovšem Červeněves nezvládla a v poslední desetiminutovce se nechala zatlačit, když hosté v nastaveném čase po standardní situaci rozhodli o svém vítězství 1:2. 



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - F. Kmínek [-] , J. Fichtner [-] (69. D. Hornych [-] ) , T. Vrabec [-] , J. Michálek [-] , J. Gorel [-] (80. V. Čihák [-] ) , P. Remsa [-] , A. Král [-] , J. Sedláček [-] , V. Marek [-] , R. Novák [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Kratoška [-] , J. Moravec [-] (46. M. Rahimič [-] ) , S. Trnka [-] - V. Hladký [-] , M. dudek [-] (62. O. Císař [-] ) , M. Lenomar [-] (46. P. Koblása [-] ) , I. Ročín [-] - P. Kuta [-] (90. J. Brixi [-] ) - J. Kopta [-] , D. Zeman [-]

ŽK: 31. J. Gorel , 38. A. Král , 44. J. Říha , 83. R. Novák , 87. T. Vrabec - 48. I. Ročín , 60. S. Trnka , 62. Z. Zasadil , 79. P. Kuta .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Grossman Martin - LEŽÍK Matěj, ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.