P. Kuta 19.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice potvrdily roli favorita a zvítězily nad Lovčicemi


Branky


19. P. Kuta
0

Poslední Lovčice zajížděly na půdu Dobřenic. Očekávalo se jasné vítězství domácích, ovšem jejich neproměňování šancí nechalo diváky v napětí až do konce. Brankář Zasadil ovšem udržel čisté konto a domácí se radovali ze zisku tří bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól přímo z rohu

Již v 10. vteřině se dostal domácí útočník do velké šance, a to po chybě hostující obrany, svou střelou ale jen těsně minul prázdnou branku Lovčic. Další velká šance na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí Kuta postupoval sám na bránu, zvolil překvapivě pokus o lob, který mu ovšem nevyšel podle jeho představ a brankář Appl míč chytil. V 19. minutě se již domácí fanoušci radovali. K zahrání rohového kopu se postavil Kuta. Míč poslal rovnou na branku, tím překvapil hostujícího brankáře a zajistil Dobřenicím vedení. Do konce poločasu mělo každé družstvo po jedné gólové šanci, které ovšem zůstaly nevyužity.

Domácí pálili šance

Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil, domácí hráli kvalitně, ale velmi jim drhlo zakončení. Brankář Appl a obrana Lovčic se rozhodně nenudila. Domácí během druhého poločasu měli postupně tři 100% šance, které ovšem trestuhodně neproměnily. To je mohlo vyjít draho. Hosté hrozili nebezpečnými brejky, se kterými si ale domácí poradili nebo je podržel jejich brankář Zdeněk Zasadil. Na konci zápasu se ještě prodrali do šance domácí, ale nejspíše, i kdyby byli na hřišti do půlnoci, další branku by již nepřidali. To je však mrzet nemuselo, protože sudí, který výborně odřídil zápas, naposledy pískl do píšťalky a ukončil zápas. Vítězství zaslouženě připadlo Dobřenicím. Lovčice odjely s prázdnou a zůstávají na posledním místě tabulky.

 

Zdroj: Youtube.com - Vrchota Pavel



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Dobřenice
Vrchota Pavel - vedoucí mužstva: I když se obě mužstva snažila, neslo se celkově utkání v takovém spíše bojovném "podzimním" duchu, s naopak menším množstvím fotbalovosti či herní kombinace. Naším nejlepším hráčem byl Jiří Kopta, který byl střelecky aktivní.




Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - S. Trnka [-] , M. Rahimič [-] , P. Koblása [-] , K. Kvasnička [-] - O. Císař [-] , V. Hladký [-] , M. dudek [-] (69. T. Balog [-] ) - M. Lenomar [-] (62. J. Kratoška [-] ) , P. Kuta [-] (90. P. Lexa [-] ) , J. Kopta [-]

TJ Sokol Lovčice
J. Appl [-] - J. Sobota [-] (60. M. Hála [-] ) , T. Louda [-] , P. Vavřínek [-] , M. Janouch [-] - M. Žižka [-] (89. J. Hrášek [-] ) , V. Tůma [-] , P. Pařízek [-] , Š. Hlaváč [-] (58. R. Kupka [-] ) - M. Škop [-] (89. L. Markúsek [-] ) , P. Myška [-] (81. M. Císař [-] ) -

ŽK: 87. P. Pařízek .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - IKIZGÜL Varol, SEMERÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.