3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz těsně podlehla Dobřenicím


Branky


37. L. Brixí , 70. L. Brixí , 85. J. Pečenka (p.) - 7. P. Kuta , 23. P. Kuta , 59. P. Kuta , 65. S. Trnka
0

Hosté přijížděli s jasný cílem – bodovat. Utkání notně ovlivňoval zdánlivě malý vítr a velkou měrou měnil směr letícího míče o metry. Celý zápas měli Dobřeničtí pod kontrolou, spálili ale spoustu šancí a nakonec se báli o vítězství, ke kterému jim pomohla i tyč v 93. minutě. Zápas byl i značně nervózní z obou stran. Nutno podotknout, že za tím stál velmi špatný výkon rozhodčího, který nepochopitelně nepískal jasné fauly a neměl hru vůbec pod kontrolou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostí

Úvodní rozehra zápasu byla v úvodu jedna z mála přesných přihrávek na nerovném terénu. Již v 8. minutě šly Dobřenice do vedení. Trestný kop, který výrazně vzal vítr, vyrazil domácí gólman na tyč a od té šel míč na roh. Roh zahraný na přední tyč se odrazil od domácího hráče do Pavla Kuty, který nestihl ani zareagovat, ale míč se od něho odrazil do brány a slavil šťastný gól – 0:1. V 19. minutě se v obrovské šanci na malém vápně zjevil hostující Kuta, ale gólman Luboš Brambora reflexivně vykopl nohou. Dobřenický střelec tuto situaci napravil o deset minut déle. Domácí Pečenka se hnal do protiútoku, ježe při nahrávce ho zradil terén, špatně nahrál, hosté z první dali balon přes obranu, kam naběhl právě Kuta a skákavý balón poslal chytře lobem přes brankáře do sítě – 0:2. Následně měli velkou šanci i domácí. Nepovedený centr vzal opět vítr, zdánlivě jednoduchý míč brankář Zasadil podcenil a míč mu vypadl na tyč, domácí ovšem nedokázali míč do brány dokopnout. V 38. minutě domácí snížili, když si Lukáš Brixí narazil s Filipem Neumannem, který mu vrátil míč do vápna a Brixí v pádu prostřelil brankáře – 1:2. Ještě do poločasu mohly Dobřenice zase zvýšit rozdíl, ovšem Brambora výborně vyřešil samostatný nájezd Kuty.

Drama až do konce

Pět minut po začátku mohl slavit Kuta hattrick, jeho radost zastavil praporek pomezního rozhodčího pro ofsajd. V 65. se hosté třetího gólu dočkali. Probluzští hráči si zbytečně nahrávali u svého vápna, míč ztratili, ten se dostal za vápno k volnému Trnkovi, který obstřelem k tyči nedal gólmanovi šanci – 1:3. Dvoubrankový rozdíl vydržel pouze čtyři minuty, když Lukáš Brixí si vzal míč, prokličkoval mezi hostujícími obránci a tvrdou střelou křižně k tyči snížil na 2:3. Domácí chtěli vyrovnat, jenže v 78. minutě Kopta nacentroval do vápna, kde brankář vyrazil lacině míč jen k osamocenému Kutovi a ten snadnou brankou dovršil hattrick – 2:4. Jenže za dalších pět minut bylo zase sníženo. Po rohu již mířil míč do sítě, tomu zabránil hostující záložník Václav Hladký rukou, za což dostal červenou kartu a kopala se penalta. K té se postavil Jiří Pečenka a střelou k tyči dal na 3:4. Probluz si vytvořila tlak, bohužel pro ně Lukáš Brixí trefil z dobré pozice brankáře do nohy a v nastavení ten samý hráč nastřelil z boku tyč.

 

Zdroj: Youtube.com - Vrchota Pavel



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Dobřenice
Vrchota Pavel - vedoucí mužstva: I přes nastavených téměř 7 minut nakonec nezbylo nic jiného než utkání ukončit. Pro domácí je takovýto výsledek psychicky mnohem mrzutější než kdyby prohráli 4:0. Díky administrativním problémům (fotografie na FAČR) nemohla nastoupit jarní akvizice - Martin Štěpán.



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brambora [-] , M. Brixí [-] , J. Špráchal [-] , J. Klouček [-] - R. Neumann [-] , J. Karlík [-] , J. Hrdlička [-] , L. Brixí [-] - F. Neumann [-] , J. Pečenka [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Lexa [-] , J. Brixi [-] , M. Rahimič [-] , P. Koblása [-] - O. Císař [-] , V. Hladký [-] , M. dudek [-] , J. Kratoška [-] - J. Kopta [-] , P. Kuta [-] (60. S. Trnka [-] ) -

ŽK: 20. P. Koblása , 33. O. Císař , 44. V. Hladký , 55. P. Kuta . ČK: 80. V. Hladký .
Místo: Probluz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dostál Milan - IKIZGÜL Varol, TICHÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.