0:7
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky si smlsly na posledních Lovčicích


Branky


25. J. Žaloudek , 33. A. Zich , 35. M. Stránský , 46. J. Žaloudek , 54. P. Tér (p.) , 73. M. Kohout , 85. J. Žaloudek (p.)
0

Vedoucí celek tabulky zajížděl na hřiště posledních Lovčic. Kvůli zraněním a nemocem nastoupili hosté v kombinované sestavě. Lovčice stačily držet vyrovnané skóre do 25. minuty. Poté až do konce zápasu byla jen otázka, kolik branek hosté vstřelí. Konečný výsledek jasně ukazuje pozice v tabulce a Kosičky nadále drží první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta hosty nepoznamenala

Kdo z fanoušků, přišel na hřiště později, neviděl první velkou šanci. Ve 3. minutě postupoval do vápna hostující Donát, byl atakován a pískala se jasná penalta. K zahrávání pokutového kopu se postavil Žaloudek, jenže orazítkoval pouze tyč, takže stav zůstal bezbrankový. Kosičky prokazovaly svou kvalitu a zatlačily soupeře na jejich polovinu hřiště a měli hru pod kontrolou. Svoje šance nedokázali proměnit Donát s Kohoutem, protože nezvládli správně zamířit a netrefili zařízení. Domácí se dostali do ojedinělé šance, jenže místo brankáře se musel mít na pozoru spíše rohový praporek. V 25. minutě se konečně Kosičky mohly radovat. Po kombinaci Kohouta s Milanem Stránským dostal přihrávku Žaloudek a tentokrát se již nemýlil – 0:1. Tím hosté pomyslně odemkly domácí branku a začaly padat branky. Ve 33. minutě hosté rychle vhozeným autem překvapily domácí obranu, Žaloudek měl dost času, přiťukl míč na vápno Zichovi, který tvrdou střelou nedal Tůmovi v domácí brance žádnou šanci – 0:2. Další gól přišel ihned po rozehře, domácí hráči si nedali pozor při rozehře, Milan Stránský jim vypíchl balon, narazil si s Žaloudkem a podél gólmana poslal do sítě třetí gól – 0:3.

Tři penalty za poločas

Kosičky si znovu vytvořily velkou šanci v úvodu poločasu, tentokrát ovšem dokázaly skórovat. Na trestný kop Beneše si naběhl Milan Stránský, prodloužil na Žaloudka, který bez problému zvýšil na 0:4. V 54. se opět pískala penalta proti domácím, tentokrát na agilního Žaloudka. Na penaltový puntík si postavil míč Tér a podle vzoru Antonína Panenky nedal brankáři šanci – 0:5. Za takového stavu hosté přeci jen polevili a domácí se snažili alespoň o čestný gól. Proti byl ovšem brankář Kosiček, protože vytáhl reflexní zákrok a poté byl proti i domácí Škop, když netrefil prázdnou bránu z malého vápna a tak si vzali slovo opět hosté. Martin Stránský byl ve vápně faulován a kopala se další penalta. Faulovaný hráč ovšem nechal vyniknout domácího brankáře. Martin Stránský nemusel dlouho truchlit, protože nahrál Kohoutovi před prázdnou bránu a mohli se společně radovat z gólu – 0:6. V 85. minutě byl znovu ve vápně faulován hostující Martin Stránský. Penaltu šel kopat Žaloudek, který ji ve 3. minutě neproměnil, jenže nyní s přehledem proměnil – 0:7. Završil tím hattrick, dal svoji 17. branku v sezoně a dostal se do čela tabulky střelců.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lovčice
Milan Stránský - hráč: Dnes jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě, kdy nám museli pomoci hráči z béčka. Naštěstí jsme zápas zvládli. Konečně jsme v obraně uhráli nulu, i když jsme si s tím trošku hazardovali. Střelecká potence je u nás ale stále bídná. Místo dvojciferného stavu, na který dnes bylo, svítila na ukazateli „pouze“ 7. My to ale bereme a doufáme, že nás to trošku nakopne a posune do dalších bojů. Velký dík patří „starším pánům“, kteří nám šli pomoc (Donát, Honza Novák). Za týden se představíme konečně doma, kdy přivítáme nepříjemnou Probluz, které máme hodně co vracet.




Sestavy


TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - L. Hladík [-] , P. Drozen [-] , M. Žižka [-] , P. Pařízek [-] , P. Myška [-] (70. J. Hrášek [-] ) , V. Tůma [-] , M. Škop [-] (70. L. Markúsek [-] ) , M. Hála [-] (55. R. Kupka [-] ) , T. Louda [-] , M. Janouch [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - V. Beneš [-] , J. Pražák [-] , M. Stránský [-] - P. Tér [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] (66. J. Novák [-] ) , J. Mráz [-] - J. Žaloudek [-] , M. Kohout [-] - M. Donát [-] (60. F. Koníček [-] )

ŽK: 38. M. Škop , 46. P. Tůma , 56. M. Janouch - 38. J. Mráz .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koza Vladimír - KOZA Martin, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.