Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves rozhodla o vítězství deset minut před koncem


Branky


0

V tabulce sedmá Myštěves hostila deváté Skřivany, potvrdila dominanci na svém hřišti a získala tři body. Hosté měli problém se sestavou, když do zápasu nastoupili dva hráči výrazně přesahující 45 let. Díky penaltě a poté i následné brance získaly domácí rychle dvougólové vedení, které ovšem hosté v 60. minutě smazali. Rozhodující branka padla s přispěním hostující obrany a tak se domácí mohly radovat ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná úvodní dvaceti minutovka

Ihned od úvodního hvizdu byli domácí hráči lepší a soupeře přehrávali. To vyústilo již v 7. minutě faulem v pokutové území hostí. K exekuci se postavil Jan Havlena a s velkou dávkou štěstí propasíroval míč skrz gólmana do sítě – 1:0. To ovšem domácím nestačilo, nadále se snažili hrát aktivně a navýšit skoré. V 18. minutě se to povedlo, když dostal Václav Brett výbornou nahrávku mezi obránce, postupoval sám na brankáře, kterému udělal kličku a zvýšil na 2:0. Jakoby se dvoubrankovým vedením nechali hráči Myštěvsi ukolíbat, hra se vyrovnala, ale bez větších šancí na obou stranách. Průběžný stav se měnil v 35. minutě. Závar před domácí brankou vyřešili obránci odkopem za vápno, odkud přiletěl zpět centr, který našel nikým nehlídaného Filipa Šafaříka. Mladý útočník Skřivan měl dostatek času na zakončení a snížil na 2:1. Do konce poločasu byla hra stále vyrovnaná bez výrazných šancí na obou stranách a do šaten tedy šly domácí s jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení vzali zpět

Do druhého poločasu vstoupili hosté s notnou podporou větru, který, na rozdíl od domácích, využívali k nakopávaným balonům. Myštěvští si ovšem vždy dokázali poradit a nepouštěli hosty do velkých šancí. To se změnilo v 73. minutě, když Pavel Vysuček, další mladý talentovaný hráč Skřivan, vyrovnal na 2:2. Myštěves ucítila, že musí opět zvýšit obrátky. V 81. minutě napadal Brett rozehru mezi brankářem a obráncem, což vyústilo nastřelením domácího útočníka, od kterého se míč v poklidu dokutálel do hostující branky – 3:2. Hosté nesložili zbraně a snažili se ještě o vyrovnání, z čehož plynuly brejky Myštěvsi. Jeden takový využil Hladík, který dostal přihrávku těsně před půlkou, pokračoval přímo k vápnu, odkud polostřelou přehodil brankáře Špičáka a stanovil tím konečné skóre na 4:2 pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
L. Půlpán [-] - L. Šenk [-] , F. Havlena [-] , M. Votoček [-] , P. Čapek [-] - P. Hladík [-] , R. Lekeš [-] (64. M. Linhart [-] ) , O. Lekeš [-] , T. Pospíšil [-] - J. Havlena [-] , V. Brett [-]

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - M. Prokůpek [-] (25. F. Šafařík [-] ) , L. Zálabský [-] (46. V. Zíma [-] ) , O. Brzek [-] , M. Matějka [-] - P. Tauchman [-] , D. Pošík [-] , P. Komárek [-] (36. J. Hösch [-] ) , J. Škaloud [-] - M. Trutnovský [-] (71. P. Vysuček [-] ) , M. Čapek [-]

Místo: Myštěves. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Částka Vlastimil - ŠTANCL Oldřich, KONHEFR Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.