Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice neudržely dvoubrankové vedení a remizovaly


0

Na hřišti v Dobřenicích se utkali sousedé v tabulce, domácí tým držel 6. místo a hostující Slavia HK B byla hned za nimi. Domácí hráči měli několik šancí, jenže proměnili jen dvě a se zbytkem si neporadili. V průběhu druhého poločasu byli hosté aktivnější a dokázali vyrovnat na konečných 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení a další šance

Hostující tým z Orlické kotliny začal utkání neuspořádaně a kazil jednoduché přihrávky. K tomu se postavil domácí tým čelem a v 7. minutě jednu z chyb dokázal potrestat. Po straně hřiště zatáhl míč domácí Císař, přihrál Kutovi, který se dostal do těžkého úhlu, zvolil tedy přihrávku na Martina Štěpana a ten střelou do protipohybu brankáře otevřel skóre – 1:0. Podobná akce se odehrála po dvou minutách znovu. Kuta našel znovu Štěpana, jenž udělal gólmanovi kličku a zvýšil na 2:0. Hned vzápětí to mohlo být o další gól pro domácí veselejší. Dva útočníci postupovali sami na brankáře, útočník místo nahrávky zvolil střelu a Jan Šebesta, v hostující bráně, míč vyrazil. Ve 20. minutě měl domácí tým výhodu trestného kopu těsně za vápnem. Michal Lenomar se s ničím nepárala, napálil míč ze všech sil, branku ovšem těsně přestřelil. Jedinou šanci hostujícího týmu měl Hutla, jeho šajtli ale domácí brankář Zasadil vyrazil.

Vyrovnání čtyři minuty před koncem

Hned po přestávce vybojoval míč domácí Václav Hladký (omilostněn po ČK z minulého kola) a vyslal do samostatného úniku kapitána Kutu, který střelou brankáře obstřelil, jenže míč zamířil i těsně vedle branky. To nabudilo hráče Slavie. Převzali kontrolu nad hrou a začali i oni hrozit. K trestnému kopu z 35metrů se postavil Mukařovský a jeho krásnou střelu s problémy vyrazil domácí Zasadil na roh. Tu samou možnost dostali i domácí, jenže trefili pouze zeď a Slavia se hnala dlouhým míčem v před, domácí stoper Rahimič, na kterého míč letěl, zazmatkoval, k míči se dostal hostující kapitán Mukařovský, využil špatného postavení brankáře a pohodlně levou nohou uklidil k tyči – 2:1. Slávisté se hnali do dalších šancí, ale proti byl domácí gólman, který výborně zasáhl. Dobřenice se dostávaly do šancí dlouhými balony za obranu, jenže si buď nepohlídaly ofsajdové postavení nebo situaci hasil vysoko postavený brankář Šebesta. Domácí mohli rozhodnout v 80. minutě a to za velkého přičinění hostujícího obrany. Ibrmajer si neporozuměl s Šebestou, kterému nahrával hlavou malou domů, vyběhnutého brankáře přehodil, naštěstí pro hosty stihl míč doběhnout ještě před čárou. V 86. minutě hosté zamířili do správné branky. Čtyři minuty na hřišti stačili Michalovi Jarošovi, když za vápnem napřáhl a za přispění teče domácího hráče vyrovnal na 2:2.

 

 

Zdroj: Youtube.com - Vrchota Pavel



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Dobřenice
Vrchota Pavel - vedoucí mužstva: Ve srovnání s podzimním utkáním je potřeba říci, že tentokrát my jsme po většinu utkání hráli aktivní fotbal a určovali tempo hry, avšak díky neproměněným šancím utkání skončilo remízou. V kontextu s utkáním v podzimní části se tak dá objektivně říci, že remíza ja nakonec spravedlivá.

FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: Než jsme se stačili v Dobrenicich rozkoukat, prohrávali jsme v 9. minutě 0-2. Domácí byli i nadále při chuti a vytvořili si ještě několik nebezpečných příležitostí. Kolem 30. minuty se nám podařilo dostat do hry a začali jsme domácí přehrávat kombinační hrou. Do druhého poloviny jsem nastoupili opět lehkovážně a hned 47. minutě přežili 100% šanci domácích. Od té doby jsem však přebrali otěže zápasu do svých rukou a odměnou bylo snížení Mukarovskeho. Při závěrečném tlaku se po zavaru ve velkém vápně odrazil míč k Jarosovi a ten s pomocí teče vyrovnal. Bod bereme všemi deseti.



Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - S. Trnka [-] , P. Lexa [-] (88. T. Balog [-] ) , M. Rahimič [-] , P. Koblása [-] - M. dudek [-] , M. Štěpan [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - M. Lenomar [-] , P. Kuta [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - J. Špaček [-] , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] , P. Veselý [-] (82. M. Jaroš [-] ) - J. Hajcman [-] , L. Rohlíček [-] - M. Hutla [-] , J. Mukařovský [-] - M. Klicnar [-] , V. Schejbal [-]

ŽK: 35. M. Štěpan , 70. P. Kuta , 80. V. Hladký - 13. J. Hajcman , 44. J. Špaček .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pára Pavel - DOUBRAVA Miloslav, SEMERÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.