Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy si odvezly ze Stěžer bod


0

Ve šlágru kola se ve Stěžerách zrodila remíza. Výsledek tohoto zápasu pro oba týmy byl, vzhledem k postupovým ambicím, brán jako ztráta.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostů

Domácí tým Stěžer přivítal na svém hřišti regulérní rezervu Kratonoh, protože jejich áčko hrálo současně v Chlumci nad Cidlinou. A Sršni nikoho nenechali na pochybách, že jejich postavení není pouze o tom, jestli je posílí hráči z áčka. Domácí hráči k tomu ovšem také své přidali, protože začátek zápasu začali vlažně a ochotně přenechali iniciativu hostům, kteří měli režii pod kontrolou prakticky celý první poločas. V zápase se nečekalo na gól nijak dlouho. Ve 13. minutě totiž poslal Matěj Jilemnický Kratonohy do vedení - 0:1. I po gólu drželi více balon na svých kopačkách hosté, navíc jejich útočník dělal domácí obraně velké problémy. K větší šanci to ale nevedlo, a když ani domácí nedokázali využít menší náznaky šance, šlo se veseleji do kabin hostům z Kratonoh, protože první půli ovládli jak herně, tak i výsledkově.

Gabriel zařídil remízu

Během poločasové přestávky se domácí trošku oklepali a druhý poločas začali mnohem aktivněji než ten první. Jejich gólová radost přišla hned po čtyřech minutách druhého dějství. Faltus zatáhl míč po lajně, nacentroval přesně na Jiřího Gabriela, který vyrovnal na 1:1. Stěžery byly nadále aktivnější a už se zdálo, že míří k obratu, jenže v 61. minutě přišla pro domácí studená sprcha. Stěžerský Jakub Vácha ztratil trestuhodně míč před vápnem, toho se zmocnil Matěj Jilemnický, i přes bránění Bílka posla míč do sítě okolo Švehlíka v bráně Stěžer podruhé – 1:2. Domácí však nesložili zbraně, měli více ze hry, tlačili se dopředu a nakonec si pomohli standartní situací. Na načechraný balon si v 78. minutě na úrovni penalty naskočil opět Jiří Gabriel a vyrovnal stav na 2:2. Ani s dělbou bodů se nechtěly Stěžery smířit a mohly rozhodnout. Do samostatného úniku se dostal Radim Faltus, jenže Vladimír Vaněk v bráně hostů ho zkušeně vychytal a stanovil tím spravedlivou remízu, když byl každý tým lepší v jednom poločase utkání.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - O. Široký [-] (46. D. Spielvogel [-] ) , M. Archleb [-] , J. Ducháček [-] , M. Hanousek [-] - J. Gabriel [-] , J. Vácha [-] , M. Bílek [-] , J. Mokrejš [-] - K. Vácha [-] , R. Faltus [-]

FK Kratonohy B
V. Vaněk [-] - T. Veverka [-] (85. M. Veselý [-] ) , M. Jilemnický [-] , J. Štěpánek [-] , L. Bůžek [-] , F. Josef [-] (81. M. Kotek [-] ) , L. Veverka [-] , V. Tomášek [-] , J. Sadílek [-] , M. Šiška [-] , M. Pozler [-]

ŽK: 17. O. Široký , 37. R. Faltus - 15. J. Štěpánek , 78. M. Šiška , 89. L. Veverka .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vlachý Michal - IKIZGÜL Varol, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.