L. Lindr 36.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice se s Dobřenicemi rozešly smírně


Branky


0

Hosté z Dobřenic se dostali do vedení, které ovšem nedokázali udržet ani do poločasu. Ve druhém poločase již žádné branky nepadly a oba týmy braly po bodu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Od první minuty byli aktivnější hosté z Dobřenic, když se postupně dostali do dvou velkých šancí. První ještě skvěle zlikvidoval domácí brankář Lukáš Finke. Na druhou ve 12. minutě již byl krátký. Dobřenický Martin Štěpán si udělal ze tří domácích hráčů kužele, prošel přes ně až před brankáře a střelou podél něho chytře vstřelil první branku utkání – 0:1. Po tom to gólu měli hosté ještě pár šancí na zvýšení vedení, ale jejich muška byla značně vychýlená a brankáře neohrozili. Hra se postupně začala vyrovnávat a do šancí se dostávaly i Dohalice. V 36. minutě se domácí dočkali vyrovnání, když u odraženého balonu byl jako první Lukáš Lindr, krásnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci a tím zároveň dal svou první branku v sezoně – 1:1. Do konce poločasu se fanoušci již žádné velké šance nedočkali, proto se šlo do kabin za remízového stavu.

Tlak ke gólu nevedl

V úvodu druhé poločasu bylo značně znát na domácích hráčích, jak jim jejich branka pomohla a vycítili šanci na zisk tří bodů a střídali jeden útok za druhým. Bohužel pro ně, bez tíženého gólového efektu. To samé platilo i po sérii pěti rohových kopů Dohalic, když každý z nich zaváněl gólem. Remízový stav ale stále zůstával i díky domácí smůle, protože dvakrát trefili břevno a další tři odvrátila hostující obrana nebo brankář Dobřenic Zasadil. Hosté postupně hru vyrovnali, snažili se ve středu hřiště kombinovat či podnikat rychlé brejky. Hosté si nějaké šance vytvořili, ale výsledek byl stejný jako v prvním poločase, když netrefovali zařízení. Ani Dohalice nedokázaly zužitkovat žádnou svou akci a utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1. Z obou táborů zaznívají neuspokojivé názory na výkon rozhodčího, který přispěl k následné nervozitě utkání, když předvedl několik přehmatů na obě strany a devalvoval tím dobrou úroveň utkání. Stínem utkání bylo zranění domácího Taichmana, kterému všichni přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - M. Krátký [-] , J. Taichman [-] (80. M. Lindr [-] ) , P. Pišl [-] (55. M. Dvořák [-] ) , D. Juran [-] - J. Macháček [-] (65. M. Záruba [-] ) , L. Lindr [-] , M. Gazdík [-] , A. Podubecký [-] - K. Kulhánek [-] , P. Zapadlo [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - S. Trnka [-] , P. Vrchota [-] , M. Rahimič [-] , P. Koblása [-] - M. Štěpan [-] , M. dudek [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - P. Kuta [-] , J. Kopta [-] -

ŽK: 25. P. Pišl , 83. L. Finke - 18. M. Štěpan , 21. S. Trnka , 41. V. Hladký , 54. M. dudek .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - VODÁK Jan, KEJŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.