Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky klopítly na Slavii


0

Kosičky neudržely poločasové vedení a rezerva Slavie ve druhém poločase otočila zápas a jasně zvítězila 4:1. Kosičky tak přepustily první místo B mužstvu Třebše.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů

Úvod utkání patřil spíše domácím hráčům Slavie, kteří se snažili kombinovat, ale často je srážela zbrklá finální fáze nebo dobře postavení hostující hráči. Kosičky se snažily o dlouhé míče na Martina Stránského a Jana Žaloudka. Domácí obraně často vypomáhal brankář Jan Šebesta, který odkopl rychlým vyběhnutím několik centrů za obranu. Hosté zahrozili ze standartních situací. Nejprve střílel z poza vápna Zich, ale Šebesta byl u tyče včas a další přímý kop vyřešila domácí obrana. Slavia zahrozila, když po lajně utekl Hutla, ale jeho střílená přihrávka nenašla žádného spoluhráče a pouze prolétla celým vápnem. V 33. minutě se měnil stav utkání. Centrovaný míč si našel mezi obránci Jan Žaloudek, využil nedůrazu obránců a přesně umístil k pravé tyč – 0:1 Slavia se snažila do poločasu vyrovnat, ale na více než nepřesnou střelu Rohlíčka se nezmohla.

Otočení vývoje utkání

Druhý poločas se hrál jen chvilku a bylo vyrovnáno. Odražený centr si našel Kašpar a z 30 metrů napálil skákavý míč, který zaplaval a už se třepetal v síti – 1:1. Jenže to Slavii nestačilo. V 52. minutě dal svou slabší nohou Špaček nádhernou diagonální přihrávku na Bartoše, jenž zatáhl míč k vápnu, nahrál volnému Hutlovi a ten nedal šanci Žarnovskému v bráně hostí, když dal míč chladnokrevně placírkou do jeho protipohybu. Kosičky nechtěly dát svou pozici v tabulce zadarmo a snažily se zvýšit obrátky. Po rohovém kopu byl úplně sám Milan Stránský, jeho hlavičku ovšem vyrazil Šebesta. Další šanci dostaly ve velké trojšanci Žaloudka, jenže ani jeho hlavička, ani dorážky nedokázal přes brankáře a bránící hráče propasírovat do branky. V 68. minutě dal domácím větší klid na své kopačky kapitán Mukařovský. Po centru Mottla chytře přehodil hostujícího brankáře – 3:1. Hosté se snažily ještě zdramatizovat, ale více než na tečovanou střelu, kterou domácí brankář vrazil na roh, se nezmohli. Navíc v 80. minutě dal poslední hřebíček do rakve znovu Mukařovský, protože byl první na brankové čáře u odraženého míče po střele do břevna a dorazil jednoduše do branky – 4:1. Poslední šanci měl hostující Koliáš, ten postupoval sám na brankáře, jenže zbytečně brzy vystřelil a Šebesta vyrazil a tím podtrhl jejich nepovedený výkon.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: K utkání s lídrem soutěže jsme nastupovali s tím, že bychom rádi odčinili podzimní porážku a konečně získali na jaře tři body. V prvním poločase ukázali Košíčky svoji kvalitu a kanonýr Žaloudek je poslal do zaslouzeneho vedeni. Po polocasové rozpravě v kabině nastoupilo do druhého dějství úplně jiné mužstvo domácích. Čtyřmi brankami jsme zapas otočili andovedli k zaslouženému vítězství. Pochvalu zaslouží všichni hráči.

TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: S vědomím výsledků našich nejbližších pronásledovatelů jsme šli do zápasu s odhodláním naplno bodovat. Bohužel nás opět limitovala jak zranění, tak i neskutečné podrazy hráčů z vlastních řad, ke kterým se nemá cenu vracet. A opět jsme na to doplatili. Pozitivem je návrat Šandy, který přinesl do naší hry bojovnost a „drive“, alespoň v prvním poločase. Druhý jsme se opět sesypali, jak už je u nás zvykem. Fotbal se nedá hrát v sedmi lidech, kteří chtějí. Chtít musí všichni. To bychom ale opakovali tu samou pohádku stále dokola. Uvidíme, co nám přinese příští týden, kdy hostíme Dohalice. Pokud chceme mít ještě alespoň nějakou naději, tak musíme nejen naplno bodovat, ale i předvést výkon, srovnatelný s naším postavením v tabulce a ne tu „holomajznu“, kterou předvádíme doteď.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - D. Bartoš [-] , M. Klicnar [-] , J. Špaček [-] , D. Šauer [-] - M. Mottl [-] , L. Rohlíček [-] , V. Schejbal [-] - J. Mukařovský [-] , M. Hutla [-] - T. Kašpar [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - V. Beneš [-] (76. J. Pražák [-] ) , M. Stránský [-] (46. R. Koliáš [-] ) , P. Tér [-] , L. Havlín [-] - T. Koóš [-] , D. Bouška [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - J. Žaloudek [-] - L. Šanda [-]

ŽK: 38. D. Šauer , 70. T. Kašpar - 65. L. Havlín .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Částka Vlastimil - ŠMOLKA Milan, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.