2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice na jaře poprvé zvítězil


Branky


0

Poslední Lovčice hostily pátou Myštěves. Domácí dokázali poprvé na jaře nejen vstřelit branku, ale také vyhrát a tím dotáhli se na Kunčice.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez větších šancí

Zápas Lovčic se soupeřem z Myštěvsi začal opatrně z obou stran. Nikdo nechtěl udělat chybu, především domácí chtěli konečně bodově zabrat a hráli ze zajištěné obrany s cílem neinkasovat co nejdéle, při lepší konstelaci vůbec. Myštěves se vcítila do role favorita, držela více balon na svých kopačkách, jenže je srážely kombinační chyby. Když už se dostávala do nějaké šance především průnikovou přihrávkou, domácí obrana se postarala o to, aby nemusel domácí brankář zasahovat. Lovčice ze své taktiky nepolevovaly a využívaly dlouhými nákopy svého rychlonohého útočníka, jenž dělal hostující obraně problémy, ale do pořádné šance se v první poločase nedostal. Velká šance se naskytla Myštěvsi v podobě přímého kopu z dobré pozice. Ondřeje Lekeše ovšem zastínil domácí brankář Pavel Tůma a podržel svůj tým. Do další šance hostů vyslal Brett míčem za obranu Šenka, který si míč ukopl a domácí brankář včas vyběhl. Domácí se dostaly do velké šance, když si po centru z levé strany hostující hráči málem srazili míč do vlastní sítě, naštěstí pro ně to gólem neskončilo.

Dvě branky ve dvou minutách rozhodly

Druhý poločas drželi taktovku stále hostující hráči z Myštěvsi. Dostávali se více do kombinace, ale bylo vidět, jakoby neměli chuť vstřelit úvodní branku utkání a zlomit ho ve svůj prospěch. To vedlo k bezzubému obléhání domácí poloviny. V 67. se jim chybějící náboj v jejich hře vymstil. Míč nakopnutý domácími přeletěl hostující obranu, nejrychleji se k němu dostal domácí Štefan Hlaváč, který sám před brankářem vstřelil první branku svého týmu v jarní části sezony – 1:0. Hned za dvě minuty bylo v Lovčicích ještě veseleji. Milan Škop dostal od hostující obrany spousty prostoru, od postranní čáry si navedl míč stále neatakovaný až před branku a svou střelou rozvlnil síť podruhé – 2:0. To domácí vedlo k ještě zataženější hře se snahou o udržení vedení. Snahu celého týmu podpořil znovu skvělý domácí brankář Tůma, který dvakrát vychytal Linharta a další střelu Lekeše mohl pouze kontrolovat, protože šla nad. Domácí výborně odbránili i zbylých 15 minut zápasu, když byly pod velkým tlakem. Zblokovali několik střel nebo zasáhl brankář, proto se zrodilo překvapení v podobě vítězství Lovčic.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - P. Pařízek [-] , M. Žižka [-] (92. J. Hrášek [-] ) , L. Hladík [-] , V. Tůma [-] , Š. Hlaváč [-] , R. Kupka [-] , J. Sobota [-] , M. Hála [-] (30. M. Škop [-] ) , T. Louda [-] (84. M. Císař [-] ) , M. Janouch [-]

TJ Sokol Myštěves
M. Kulhánek [-] - L. Šenk [-] , M. Votoček [-] (77. T. Pospíšil [-] ) , F. Havlena [-] , P. Brett [-] - F. Hlaváč [-] (71. N. Bajza [-] ) , V. Brett [-] , O. Lekeš [-] , P. Hladík [-] (73. M. Demeter [-] ) - M. Linhart [-] , J. Havlena [-]

ŽK: 40. Š. Hlaváč , 42. M. Škop - 8. P. Brett , 34. M. Linhart , 47. J. Havlena .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Dostál Milan - ŠEBA Jaroslav, MYŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.