0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery, bojující o postup, znovu ztratily


Branky


0

Dobřenice prokázali svou odolnost a obrali o bod Stěžery

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorná domácí obrana

K sobotnímu zápasu zajížděly Stěžery na půdu Dobřenic. Stěžerský tým, jako aspirant na postup, přijel zvítězit. Nic jiného si nepřipouštěl. Domácí ovšem dokáží potrápit jakýkoli tým a hrát vyrovnanou partii. Od úvodního hvizdu vzali hosté moc nad hrou do svých rukou, a aktivně diktovali tempo hry se snahou vstřelit branku co nejdříve. Dobřeničtí hráči se uchýlili k bojovnému bránění, což se ukázalo jako správné řešení. Stěžery se nedokázaly skrze pozorně a obětavě hrající domácí prodrat k zakončení. Když už se jim možnost střely naskytla, jejich mířidla měla značně vychýlenou mušku nebo střela postrádala razanci. Zdeněk Zasadil v domácí brance moc práce neměl a když už ano, pohodlně míč vyrazil, či ho ukryl ve svém náručí. Dobřenice se dostaly za první poločas ke třem vcelku pohledným akcím. Jakoby chtěly napodobit tým z vrchu tabulky, jenže si vybraly špatnou soupeřovu část a taktéž po jejich vzoru nedokázaly přesně zacílit na soupeřovu branku. Jak postupoval čas v první, půli hostující aktivita klesala, hra se vyrovnala a odehrávala mezi vápny bez výrazných šancí.

Zmar střelců

Jak první poločas skončil, tak i druhá začal. Znovu se hra přelévala mezi vápny obou celků. Střed hřiště v Dobřenicích dostal značně zabrat a brankáři mohli sledovat oblohu, jednoduše střelci obou týmu neměli svůj den. Někteří hráči Stěžer nejspíše rozjímali páteční večer a s nezájmem o vstřelení vítězné branky, možná i o to, jestli by vůbec chtěli postoupit, přenechali, aktivitu domácím. Ti se snažili oživit své síly prostřídáním. Jejich střídající benjamínek Tibor Balog si naběhl na centrovaný míč, avšak branku netrefil jen o centimetry. Další šance již toto utkání nenabídlo a skončilo bezbrankovou remízou, s čímž mohou být spokojeni především domácí hráči Dobřenic. Hosté hazardují se svým postavením v tabulce nejen výsledky, nýbrž také svou malou účastní na tréninkách.

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel - hráč: Naše střelecká produktivita je mizerná. Na gól se hrozně nadřeme. V tomto zápase jsme ty jarní, neúplně dobré výsledky, chtěli odčinit, bohužel se to nepovedlo. Příští týden máme šanci ve šlágru proti Kosičkám.



Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Brixi [-] (59. T. Balog [-] ) , K. Kvasnička [-] (79. E. Svatoš [-] ) , M. Rahimič [-] , P. Vrchota [-] , P. Lexa [-] - M. Štěpan [-] , M. dudek [-] , O. Císař [-] - P. Kuta [-] , J. Kopta [-]

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - M. Archleb [-] , M. Hanousek [-] , A. Mlateček [-] (46. J. Ducháček [-] ) - J. Gabriel [-] , J. Vácha [-] , M. Bílek [-] (86. D. Spielvogel [-] ) , T. Tušic [-] , J. Mokrejš [-] - R. Faltus [-] , K. Vácha [-] -

ŽK: 15. P. Kuta , 88. O. Císař - 37. R. Faltus .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Krejska Roman - KINCL Václav, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.