Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš se dál drží čela tabulky


Branky


0

Třebeš si poradila se soupeřem, který především bránil a hrozil z brejků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočení stavu

Domácí po porážce v minulém kole v Kratonohách potřebovali naplno bodovat, aby udrželi první příčku a neztratili zbytečné body v těsném souboji čtyř týmů o první místo s následným postupem do 1.B třídy. Hosté od začátku zápasu poctivě bránili, když už měli ve své obraně problém, nedělali si starosti a jednoduše balón odkopli do bezpečí a zformovali se. Dobřenice hrozily svými dobře natrénovanými brejky. To se potvrdilo ve 22. minutě. Třebeš vhazovala dlouhý aut před branku hostů, ti se ubránili a ve dvou dokázali překonat 5 domácích obránců. Pavel Kuta uháněl sám na branku a vystřelil na zadní tyč, jeho střelu vyrazil nohou brankář Vojtěch Kollátor, jenže k míči se dostal nejrychleji Josef Brixí a zavěsil pod břevno – 0:1. Dobřenice se ještě více zatáhly a chtěly bránit výsledek, jenže to se jim nevyplatilo. V 31. minutě střelou na zadní tyč vyrovnal Lukáš Rederer – 1:1. To domácím nestačilo a chtěly do poločasu ještě otočit stav ve svůj prospěch. Jejich touha se vyplnila v 37. minutě. Vacek přesně odcentroval do vápna, kde si míč našel Josef Tošovský a poslal Třebeš do vedení 2:1.

Pojistka z penalty

Obraz hry se ve druhém dějství nezměnil, domácí více hráli a hosté se snažili hrozit z brejků. Šance na obou stranách byly, ale v branku je nikdo přetavit nedokázal. Více klidu do domácích řad dodal Michal Krykorka, když svůj tým poslal do dvoubrankového vedení – 3:1. To si domácí nedokázali udržet. Hosté využili laxnost obránců soupeře, Martin Štěpán dostal dostatek času a se svou šancí si pohodlně poradil – 3:2. Poslední slovo si vzala Třebeš. Tošovský byl sražen ve vápně a rozhodčí písknul penaltu. K té se postavil Filip Vlkanova, který s přehledem proměnil a uzavřel tím účet utkání na 4:2. Pro Třebeš to bylo důležité utkání, protože Kosičky prohráli ve Stěžerách a tabulka se ještě více vyrovnala a čtyři týmy jsou v rozmezí jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Tři body zůstaly doma. Soupeř dobře bránil a hlavně, dokud se věnoval jen fotbalu, tak byl hodně nebezpečný v útoku. Je vidět, že ,,kvalita,, našeho hřiště vyhovuje týmům, které k nám přijedou bránit.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - R. Michlík [-] , R. Štěrba [-] , M. Krykorka [-] , J. Vlach [-] - M. Kincl [-] , M. Farkaš [-] , L. Rederer [-] , M. Landa [-] - T. Vacek [-] (46. F. Vlkanova [-] ) , J. Tošovský [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Brixi [-] , P. Lexa [-] , P. Koblása [-] , S. Trnka [-] , K. Kvasnička [-] - M. dudek [-] , M. Štěpan [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - J. Kopta [-]

ŽK: 80. P. Lexa .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmolka Milan - NOVÁK Vilém, DOUBRAVA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.